ampha 03.06.09, 18:48 Czy ktoś wrócił ostatnio z hotelu Dana Beach z Kopernikiem?Proszę o kontakt.My lecimy z Warszawy 19 czerwca na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Dana Beach z Kopernikiem IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 19:01 Witam, wrocilismy dwa tygodnie temu z tego hotelu.Szczerze mowiac katalog nie odzwierciedla tego co jest na miejscu....hotel jest super,wyzywienie jest na 6 duzy kompleks zagospodarowany jest super,plaza jest z plytkim zejsciem co umozliwia dzieciakom zabawy.Gdybys miala pytania chetnie odpowiem,bedziecie bardzo zadowoleni.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ampha Re: Dana Beach z Kopernikiem 04.06.09, 19:40 Dzięki. A z jakim biurem lecieliście? Bo my z Kopernikiem po raz pierwszy, a niektóre opinie na forum odnośnie tego biura są dołujące.Mam jeszcze pytanie odnośnie pokoju. Nie wymagam wiele, ale jakiś balkon by się przydał, a czytałam, że z tym może być problem. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dana Beach z Kopernikiem IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 20:25 Witam ...i powiem tak my bylismy z dzieckiem - do hotelu przyjechalo nas siedem osob na wstepie pytano nas jaki chcemy pokoj czy apartament lub dwojka = dostawka i byl duzy na dole z tarasem .Bylismy z nimi pierwszy raz z taKIMI OBAWAMI JAK TY ALE BYLO WSZYSTKO SUPER. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ampha Re: Dana Beach z Kopernikiem 06.06.09, 11:45 My też lecimy ze znajomymi, w sumie siedem osób. Dziękuję za wyczerpujące informacje.Myślę,że będzie w porządku. Opiszę wszystko po powrocie.Cieplutko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś