Gość: Gia IP: *.ip-p12.gni.pl 18.06.09, 16:55 Kto był w Portugalii z biurem Alfa Star Proszę o informacje jak Alfa Star się spisuje i informacje o wycieczce fakultatywnej Lizbona & Fatima Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Temia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:50 Biuro spisuje sie dobrze. Dwa lata temu bylam osobiscie w Egipcie - wycieczki fakultatywne byly dobrze zorganizowane, chociaz autokarem w upale trzeba sie najezdzic ;) . W Portugalii byla nasza kolezanka z pracy, ale w szczegolach nie opowiadala jak bylo - nie jestem pewna tylko czy aby nie organizowala sobie sama czasu - w kazdym razie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_tea Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.09, 10:56 też byłam w Egipcie i akurat tylko grupa była średnia, poza tym hotel, fakultet, wszystko fajnie, więc Egipt z nimi polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurat_1 Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.centertel.pl 31.07.09, 14:04 na pewno warto poczytać artykuły o biurach nim sie kupi wyjazd, ale alfastaru na liście newsweeka nie ma :) więc ok chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:04 Wróciłam właśnie z urlopu w Portugalii. Byłam z Alfa Starem w Armacao de Pera w hotelu Vila Gale Nautico. Jestem bardzo zadowolona zarówno z biura, rezydentki na miejscu jak i hotelu. Warto wypozyczyć samochód na kilka dni, po tej stronie Portugalii mają naprawdę piękne plaże. Trzeba uważać na wagę bagażu rejestrowanego - tylko 16 kg więc za wiele nie można przywieźć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chija_mari Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.aster.pl 24.07.09, 10:12 no tak, chętnie bym się dowiedziała coś więcej o biurze, ale nie wiem czy warto sie stresować, lecę za trzy tygodnie do Portugalii jak wy i ciesze się, że macie dobra opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.ip-p12.gni.pl 28.07.09, 15:55 Andzia napisz proszę cos o fakultetach organizowanych przez rezydentkę interesuje mnie szczególnie Lizbona & Fatima czy jest nocleg I koniecznie jakie ceny na miejscu?? leżaki na plaży, wino w knajpkach lody, mineralna w sklepie owoce itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 19:39 Cena interesującej Cię wycieczki to chyba 110 Euro z noclegiem w Lizbonie. Wyjazd w niedzielę. Nie byłam, więc nic więcej nie mogę napisać, ale ludzie byli zadowoleni. Wypożyczenie samochodu z (KIA Picanto z klimą) 140 Euro na 3 dni.Wypożyczalni jest niewiele i trochę ciężko z tymi autami. Parasol w markecie kupiliśmy za 7 Euro (nie wiem ile kosztuje wypożyczenie leżaków na plaży , bo się tym nie interesowałam . Woda 1,5 litra w sklepie ok. 25 centów, wina kilka Euro ( zależy jakie np. Porto ok. 5 Euro, kawa w knajpie 1,20, gałka lodów 1,5 - 2,00, pizza 6,5, sardynki ok. 5 porcja. W hotelowym barze wszystko dużo droższe np. woda 3,50; piwo 4,00; kawa 2,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.ip-p12.gni.pl 29.07.09, 12:55 Bardzo, bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś