Dodaj do ulubionych

Portugalia z Alfa Star

IP: *.ip-p12.gni.pl 18.06.09, 16:55
Kto był w Portugalii z biurem Alfa Star
Proszę o informacje jak Alfa Star się spisuje i informacje o
wycieczce fakultatywnej
Lizbona & Fatima

Obserwuj wątek
    • Gość: Temia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:50
      Biuro spisuje sie dobrze. Dwa lata temu bylam osobiscie w Egipcie - wycieczki
      fakultatywne byly dobrze zorganizowane, chociaz autokarem w upale trzeba sie
      najezdzic ;) . W Portugalii byla nasza kolezanka z pracy, ale w szczegolach nie
      opowiadala jak bylo - nie jestem pewna tylko czy aby nie organizowala sobie sama
      czasu - w kazdym razie zadowolona.
      • Gość: sweet_tea Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.09, 10:56
        też byłam w Egipcie i akurat tylko grupa była średnia, poza tym hotel, fakultet,
        wszystko fajnie, więc Egipt z nimi polecam.
        • Gość: jurat_1 Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.centertel.pl 31.07.09, 14:04
          na pewno warto poczytać artykuły o biurach nim sie kupi wyjazd, ale alfastaru na
          liście newsweeka nie ma :) więc ok chyba?
    • Gość: Andzia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:04
      Wróciłam właśnie z urlopu w Portugalii. Byłam z Alfa Starem w Armacao de Pera w
      hotelu Vila Gale Nautico. Jestem bardzo zadowolona zarówno z biura, rezydentki
      na miejscu jak i hotelu. Warto wypozyczyć samochód na kilka dni, po tej stronie
      Portugalii mają naprawdę piękne plaże.

Trzeba uważać na wagę bagażu rejestrowanego - tylko 16 kg więc za wiele nie
      można przywieźć:)
      • Gość: chija_mari Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.aster.pl 24.07.09, 10:12
        no tak, chętnie bym się dowiedziała coś więcej o biurze, ale nie wiem czy warto
        sie stresować, lecę za trzy tygodnie do Portugalii jak wy i ciesze się, że macie
        dobra opinię.
      • Gość: Gia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.ip-p12.gni.pl 28.07.09, 15:55
        Andzia napisz proszę cos o fakultetach organizowanych przez
        rezydentkę interesuje mnie
        szczególnie Lizbona & Fatima czy jest nocleg
        I koniecznie jakie ceny na miejscu?? leżaki na plaży, wino w
        knajpkach lody, mineralna w sklepie owoce itp.
        • Gość: Andzia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 19:39
          Cena interesującej Cię wycieczki to chyba 110 Euro z noclegiem w Lizbonie.
          Wyjazd w niedzielę. Nie byłam, więc nic więcej nie mogę napisać, ale ludzie byli
          zadowoleni.
          Wypożyczenie samochodu z (KIA Picanto z klimą) 140 Euro na 3 dni.Wypożyczalni
          jest niewiele i trochę ciężko z tymi autami.
          Parasol w markecie kupiliśmy za 7 Euro (nie wiem ile kosztuje wypożyczenie
          leżaków na plaży , bo się tym nie interesowałam . Woda 1,5 litra w sklepie ok.
          25 centów, wina kilka Euro ( zależy jakie np. Porto ok. 5 Euro, kawa w knajpie
          1,20, gałka lodów 1,5 - 2,00, pizza 6,5, sardynki ok. 5 porcja.
          W hotelowym barze wszystko dużo droższe np. woda 3,50; piwo 4,00; kawa 2,00
          • Gość: Gia Re: Portugalia z Alfa Star IP: *.ip-p12.gni.pl 29.07.09, 12:55
            Bardzo, bardzo dziękuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka