Gość: klin IP: 213.77.44.* 27.06.09, 00:28 cos o tym biurze mozecie napisac! bo zastanawiam sie nad wyciczka z nimi autokarem do Bułgarii?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: delta travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 00:44 nikt nicx nie wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: delta travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 19:54 ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
magda19853 Re: delta travel 29.06.09, 08:36 zątek : nie jestem pracownikiem Biura, z turystyką nie mam nic wspólnego. Z Deltą byłam kilka razy na wakacjach, w Hiszpanii, na Korfu, 4 x w Grecji i we Włoszech . I byłam zadowolona Biuro na własne autokary / porządne, czyste , nie jakieś rzęchy / i na ogół dobrych kierowców. Na ogół oferta zgadzała się z tym, co w katalogu, czasem można było mieć zastrzeżenia do rezydentów, ale to tylko wtedy, jak byli też rezydentami innych biur - bp. w Kokino Nero. Na koniec : nie wychodzą Delcie spółki, zdarza się , że współpracuje z biurami "olewajacymi " swoich klientów, jak było w czasie wyjazdu na Korfu - Biuro Atlas, czy we Włoszech - Biuro IwTravel . A w te wakacje też z nimi jadę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: delta travel i Iwtravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:05 A co było nie tak podczas wyjazdu do Włoch z IwTravel?? Pytam, bo wyjeżdżam z nimi w niedzielę na wczasy do Kampanii i dotychczas czytałam raczej pozytywne opinie o tym biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
magda19853 Re: delta travel i Iwtravel 29.06.09, 11:24 Piloci ; w jedna stronę było jako tako, jechał p. Zbyszek, coś mowił po drodze, informował o jakiś ciekawostkach. W drodze powrotnej jechała pani pilotka, ktora się nie przedstawiła, nie przedtawiła Kierowców. w sumie nic nie mówiła . Rozdała tylko ankiety . Rezydentka - jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby rezydentka była równocześnie właścicielką biura. Zależało jej tylko na sprzedaży wycieczek fakultatywnych. A jeszcze takie małe ich niedoinformowanie . Z racji, że wykupiłam wakacje wcześniej, miałam dostać butelkę wina do pokoju i mieć 50 % zniżki na rejs z Choggii do Wenecji. Niestety, ani pani rezydentka ani pilotka w drodze powrotnej nic na ten temat nie wiedziały . I nie chodzi nawet o to 5euro czy wino, ale o zasadę . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasik46 Re: delta travel 23.11.17, 17:28 Znalazłeś jakieś opinie o tym biurze? Czy zaglądałeś tu- okiemturysty.pl/category/biura-podrozy/delta-travel-opinie-komentarze-recenzje/ ? Odpowiedz Link Zgłoś