Dodaj do ulubionych

Itaka - hotel Armonia Holiday Village

31.07.09, 01:06
Witam!

czy ktoś ostatnio był w hotelu Armonia Holiday Vilage w Turcji koło Bodrum?
Jeśli tak, to bardzo proszę o opinie, ponieważ jadę tam w połowie sierpnia/

pozdrawiam,
Emilia
Obserwuj wątek
    • melania_25 Re: Itaka - hotel Armonia Holiday Village 31.07.09, 09:10
      tak patrzę, że już za 2,679 PLN można tam lecieć z last minute! hotel też wygląda na bardzo reprezentacyjny, szczególnie to zdjęcie z lotu ptaka na stronie mi się podoba
    • Gość: larek Re: Itaka - hotel Armonia Holiday Village IP: *.telpol.net.pl 01.08.13, 21:39
      Witam!!!cztery dni temu wróciłem z tego hotelu.Hotel czysty jedzenie bardzo dobre , duzo zajkęc organizowanych przez animatorów a co najważniejsze mnóstwo Polaków!!!!!Sklep na terenie hotelu tańszy niz na miescie jezeli chodzi o ubrania obuwie itp. Napis na sklepie "taniej niz w Biedronce to nie bujda" Fajne firmowe koszulki po 5euro to naprawde dobra cena. Mozna płacic kartą. Warto odwiedzic ten sklepik. Jeden z ochranirzy o imieniu Sulejman bardzo dobrze mówi po Polsku!super gośc prosze go pozdrowić od Laurenta. Pokoje w większości fajne choc zdażają się z widokiem na schody i brzydkie-jak wszędzie. Warto wybrac wolny pokój nawet gdyby trzeba było zaczekać az go wysprzatają.My mieliśmy pokój 2606 z widokiem na sasiedni hotel i morze ale mniejszy taras. Znajomi mieli podobny pokój 2609 i 2610 tylko większy taras na którym szło posiedzieć w 6 osób.reasumując idealny hotel dla rodzin z dziećmi. Wszędzie blisko do morza do basenu po picie i jedzenie.Wycieczka na Kos u rezydenta 22 euro za dziecko od 6 roku zycia 11 euro Mój adres mailowy w razie pytań larekmedard@wp.pl Pozdrawiam i zycze udanych wczasów!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka