ewuuula1 24.08.09, 12:09 Witam, Jeśli pracował ktoś z biurem Delta Travel z Krakowa, bardzo proszę o informacje, będą dla mnie bardzo cenne. Czy wszystko jest ok?czy biuro wypłacalne? itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari_kola Re: Delta Travel 26.08.09, 22:21 Pracowałam dla tego biura. W biurze siedzą bardzo fajne dziewczyny i od strony organizacyjnej wszystko jest ok. Stawki mają normalne (znam takich, co płacą więcej i słyszałam;-) o takich, co płacą zdecydowanie mniej). Problem jest z terminowością przy wypłacie - płacą przelewem i czasem zdarza się, że aktualnie nie ma w biurze osoby władnej wykonać przelew - ja najdłużej czekałam na wypłatę 3 tygodnie. Ale w ogóle to są wypłacalni i nie robią komedii z wyszukiwaniem powodów, żeby nie zapłacić. Osobom, które pojadą dla Delty do Włoch radzę zapytać, czy przez przypadek nie jest to wspólna impreza z IvTravel z Katowic - wtedy odradzam. Panie Właścicielki - byłe pilotki - jako deus ex machina próbują kontrolować poczynania pilota, z założeniem, że każdy pilot to z gruntu i z natury cwaniak, oszust, złodziej i kombinator. A że świetnie się na wszystkim - jako byłe pilotki - znają, to na przykład zakładają zbyt małe kwoty na bilety, przewodników et cetera i nie przyjmują argumentów np., że gdzieś przewodnik jest absolutnie konieczny. Słowem - Delta tak, IvTravel - samo, z Deltą czy w jakiejkolwiek innej doborowej kompanii - nigdy i za żadne pieniądze. Chyba że jako pokuta za bardzo ciężkie grzechy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś