kredka-szpila 12.12.04, 09:02 Kiedyś kupiłam go od konsultankti teraz podobno jest wycofany. Czy ktoś ma stare zapasy??Mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy.Prosze o kontakt na gazetowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: Lakier vampire 12.12.04, 10:02 Nie znam lakierów vampire - polecam natomiast szybkoschnące lakiery do paznokci vision : Visions - Quick Dry Nail Polish Szybko schnące lakiery do paznokci Bogate kolory idealne na różne okazje. Lakier szybko schnie, a specjalna receptura gwarantuje trwałość. 8 ml Faktycznie bardzo szybko schną , nie można wolno malowac paznokci. Ładnie błyszczą i na paznokcich utrzymują się do 7 dni. Odpowiedz Link
reggie85 Re: Lakier vampire 12.12.04, 14:56 Pamietam vampire boski był,faktycznie zostal juz dawno temu wycofany a sama bym go kupiła wiec dołączam sie do pytania Odpowiedz Link
zorina Re: Lakier vampire 20.01.05, 22:15 Witam Macie szczęście! Znalazlam jednego "wampira"Tylko się o niego nie pobijcie... Mój nr GG:3365407 Odpowiedz Link