jutka1986 30.10.05, 19:17 Jaka rzecz ostatnio kupiłyscie sobie w Oriflame? Zacznę od siebie. Krem do ciała Freya. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala1986 Northern Lights 30.10.05, 20:03 Hmm... Chyba antyperspirant w kulce Northern Lights - do kompletu z wodą toaletową, którą zdobyłam w programie Witamy Odpowiedz Link
asiek_asiekowaty Re: Wasz ostatni zakup. 30.10.05, 20:04 To moze przy okazji napisac, jakie wrazenia? Ja kupilam perelki brazujace - suuuper, mini kremy Swedish Care do cery mieszanej - w porzadku, o efektach jeszcze ciezko pisac, tusz 500% - niestety totalna porazka. Jeszcze dodac mini krem pod oczy Royal Velvet dla mamy - jedwabista konsystencja i bardzo wydajny. Odpowiedz Link
elwinga Re: Wasz ostatni zakup. 30.10.05, 20:07 W zasadzie ostatni to woda Lucia, ale jeszcze jej nie dostałam i muszę pocieszać się próbką. Odpowiedz Link
zakreta1881 Re: Wasz ostatni zakup. 30.10.05, 21:30 w drodze - zegarek - dla faceta balsam pod prysznic Odpowiedz Link
zorina Re: Wasz ostatni zakup. 30.10.05, 22:09 Wszystkie nowości z katalogu 13 Narazie używałam płynów do kąpieli lawendowego i rozmarynowego, jestem nimi zachwycona!! Mój mąż przywłaszczył sobie Nomadica, ja oczywiście też - damskiego Z wczesniejszego zamówienia, bardzo mi przypasował nowy podkład Flawless. Odpowiedz Link
albicilla Re: Wasz ostatni zakup. 30.10.05, 22:30 Dla siebie - zegarek,lakiery do paznokci,nabłyszczajacy lakier do włosów,krem pod prysznic i dezo Giordani G. Odpowiedz Link
oooo Re: Wasz ostatni zakup. 30.10.05, 22:57 balsam do ust spa i zestaw relaksujacy - z baslamu jestem bardzo zadowolona, a zestaw ma byc prezentem dla bliskiej osoby Odpowiedz Link