zetmka 21.12.05, 19:06 A to dlatego że nie dostałam jeszcze katalogu 1, czy wy jeszcze też nie dostaliscie? Zgroza!!! Co oni sobie myslą, najpuzniej pocztą powinien by dzisiaj- a ja go nadal nie mam!!!(((((((((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: JESTEM ZŁA..... 21.12.05, 19:16 a ja go już mam, przyszedł w paczce, bo zamówienie złożyłam w poniedziałek weź pod uwagę funkcjonowanie poczty przed Świętami, myślę, że w tym przypadku to nie Oriflame należałoby winić... a nie możesz podejść gdzieś do biura po katalog? Odpowiedz Link
albicilla Re: JESTEM ZŁA..... 21.12.05, 19:22 Dostałam dzisiaj. Wcześniej jednak robiłam ponownie zakupy - 19.12.05 tak wiec dostałam 2 przy realizacji zamówienia. Odpowiedz Link
fuegoo nasza wspaniała POCZTA POLSKA 21.12.05, 19:43 nie dziw sie, że jeszcze nie dostałaś przesyłki. opowiem Wam coś... moja Babcia, która mieszka na Mazurach jednocześnie wysłała 14.12.2005 dwie kartki na ten sam adres, jedno Tacie na urodziny, drugą mi no ale oczywiście w oddzielnych kopertach...myk jest taki, że pierwszakartka doszła 16.12.2005 a druga dziś, czyli 21.12.2005 ma ktos jeszcze jakieś pytania dotyczące funkcjonowania poczty polskiej? hihihi druga historia z życia wzieta..moja kumpela wysyłała list do USA...doszedł.....po roku trzecia historia mi się przypomniała...kilka lat temu dostałam kartkę na Święta Wielkanocne...ale kartka ta została wysłana przed i z okazji Świąt Bożego Narodzenia no dobra..wystarczy... pozdrawiam POCZTĘ POLSKĄ!!! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 21.12.05, 19:58 fuegoo napisała: > nie dziw sie, że jeszcze nie dostałaś przesyłki. > opowiem Wam coś... > moja Babcia, która mieszka na Mazurach jednocześnie wysłała 14.12.2005 dwie > kartki na ten sam adres, jedno Tacie na urodziny, drugą mi no ale oczywiście > w oddzielnych kopertach...myk jest taki, że pierwszakartka doszła 16.12.2005 a > druga dziś, czyli 21.12.2005 ma ktos jeszcze jakieś pytania dotyczące > funkcjonowania poczty polskiej? hihihi > > druga historia z życia wzieta..moja kumpela wysyłała list do > USA...doszedł.....po roku > > trzecia historia mi się przypomniała...kilka lat temu dostałam kartkę na Święta > > Wielkanocne...ale kartka ta została wysłana przed i z okazji Świąt Bożego > Narodzenia > > no dobra..wystarczy... > pozdrawiam POCZTĘ POLSKĄ!!! Sława! No bez eskalacjów, bo dojdziemy do wojen polsko-szwedzkich, a to jak wiemy jest temat drażliwy... )) Ale przypomnijmy światecznie postać Władyslawa IV, Króla Polski, Szwecji, Cara Wszechrosyjii..., Wielkiego Księcia Litewskiego, Pruskiego, Czernichowskiego, Włodzimierskiego..., etc, etc... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
fuegoo Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 21.12.05, 20:08 nigdy nie przepadałam za historia...hehehe Odpowiedz Link
1szylider Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 22.12.05, 10:20 fuegoo napisała: > nigdy nie przepadałam za historia...hehehe Witam! Ale moze czasem warto przypomniec,że kiedys Szwecja nalezała do Polski, a Bałtyk to było Mare Nostrum... ) I że według Szwedów Polska jest OGROMNA od niemiec aż do... Rosji)) Co calkiem sensownie łaczy sie z historia Oriflame prze spore analogie.. Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85 Odpowiedz Link
magda-fl Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 21.12.05, 20:07 Też jeszcze nie mam Znaczy mam, bo podskoczyłam do biura i kupiłam jeden, ale miałam cichą nadzieję, że ten wysłany też przyjdzie lada momento, a tu ni widu ni słychu Odpowiedz Link
agniesiak_k Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 21.12.05, 23:00 Witajcie!Ja dostałam razem z zamówieniem które składałam w poniedziałek-10 zamówionych i 10 z klasy biznes i dodatkowo pocztą we wtorek- szybko, aż sie zdziwiłam!też 10 i to te chyba z klasy biznes..i nie wiem co teraz zrobić?Niestety moja konsultantka, z tej samej miejscowości jeszcze nic nie dostała tzn już dostała ode mnie ale ten który jej "przysługuje" pewnie gdzieś ulgnął wśród kartek z życzeniami światecznymi Odpowiedz Link
1szylider Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 22.12.05, 10:23 agniesiak_k napisała: > Witajcie!Ja dostałam razem z zamówieniem które > składałam > w poniedziałek-10 zamówionych i 10 z klasy biznes i dodatkowo pocztą we wtorek- > szybko, aż sie zdziwiłam!też 10 i to te chyba z klasy biznes..i nie wiem co > teraz zrobić?Niestety moja konsultantka, z tej samej miejscowości jeszcze nic > nie dostała tzn już dostała ode mnie ale ten który jej "przysługuje" pewnie > gdzieś ulgnął wśród kartek z życzeniami światecznymi Witam! Bo paczka przychodzi kurierem prze DHL, wiec niezaleznie od poczty. Skoro masz nadmiar i zapas katalogów to podziel się ze swoja konsultantką, przecież jako jej sponsor masz pewne obowiązki wobec niej, tym bardziej,że ona gra na Twoja bramke, wiec jakas wzajemnośc sie nalezy... Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85 Odpowiedz Link
agniesiak_k Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 22.12.05, 18:16 RANY!Przecież napisałam,że już dostała ode mnie..nie trzeba mnie pouczać w takich kwestiach drogi Panie Szyliderze Odpowiedz Link
1szylider Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 22.12.05, 18:54 agniesiak_k napisała: > RANY!Przecież napisałam,że już dostała ode mnie..nie trzeba mnie pouczać w > takich kwestiach drogi Panie Szyliderze Witam! To BARDZO dobrze,że Ciebie nie, ale innych tak... ) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85 Odpowiedz Link
zorina Re: nasza wspaniała POCZTA POLSKA 22.12.05, 11:29 Właśnie dziś moja konsultantka mi to samo zglosiła: zamawiała drugi raz w poniedziałek, i dostała 10 kataloów z Klasy Biznes, a pocztą też dostała 10 szt Czyli ma podwójnie - to fajna motywacja aby poszukać nowych klientów Ja niestety swoich katalogów pocztą jeszcze nie dostałam, ale w paczce były, zresztą zamówiłam setkę i wysyłam konsultantkom które mają trudniejszy dostęp do placówek, a chciały ich więcej niż przysługuje w pakietach. Niestety liczę się z tym, że dojdą po świętach, pomimo priorytetów... ale cóż, taki urok świątecznego boomu na pocztach. Odpowiedz Link
ala1986 Re: JESTEM ZŁA..... 22.12.05, 09:18 Ja też nie dostałam. Nie jestem zła bo wiem jak jest z funkcjonowaniem poczty. Chociaż chętnie bym obejrzała... Odpowiedz Link
1szylider Re: JESTEM ZŁA..... 22.12.05, 10:24 ala1986 napisała: > Ja też nie dostałam. Nie jestem zła bo wiem jak jest z funkcjonowaniem poczty. > Chociaż chętnie bym obejrzała... Witam! I slusznie bo mlm to domena ludzi cierpliwych... ) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85 Odpowiedz Link
zetmka Re: JESTEM ZŁA..... 22.12.05, 10:50 Ja rozumiem że nasza kochana Poczta nie nadąża...ale tak swoja drogą Orilame mogło wziąśc pod uwagę że wysyłając katalogi 19 mogą one nie tylko utknąc gdzieś w stosie kartej świątecznych, ale także całkiem przepaśc...troche szkoda że dopiero wysyłali 19 a nie np 10! To taka moja osobista refleksja, pewnie dostane dopiero po świętach- jesli wogle dostane, moja sponsorka też mi wysłała, i od niej też juz pewnie nie dojdzie! A wysłałą priorytetem we wtorek. Odpowiedz Link
magda-fl Re: JESTEM ZŁA..... 22.12.05, 11:50 zetmka napisała: > Ja rozumiem że nasza kochana Poczta nie nadąża...ale tak swoja drogą Orilame > mogło wziąśc pod uwagę że wysyłając katalogi 19 mogą one nie tylko utknąc > gdzieś w stosie kartej świątecznych, ale także całkiem przepaśc...troche szkoda > > że dopiero wysyłali 19 a nie np 10! To taka moja osobista refleksja, pewnie > dostane dopiero po świętach- jesli wogle dostane, moja sponsorka też mi > wysłała, i od niej też juz pewnie nie dojdzie! A wysłałą priorytetem we wtorek. Dokładnie. U mnie nadal nie ma Dziś wyjeżdżam, więc nawet jak dojdzie, to tak czy siak będę go miała po świętach. Jak to dobrze, że sobie wcześniej podskoczyłam do filii. Inaczej z zachęcania rodzinki do zakupów byłyby nici Odpowiedz Link
zetmka Re: JESTEM ZŁA..... 22.12.05, 16:03 Sama widzisz ze z mojego zachecania rodzinki na świeta nici, do biura nawet jakbym nie wiem jak chciała to nie mam jak bo jest oddalone o 40 km, a za jednym katalogiem jecha nie będę! Trudno sie mówi... Odpowiedz Link