IP: *.ab-byd.edu.pl 09.02.04, 13:55
Wiadomo co się za tym kryje. Znowu nic. Jest mi dziś bardzo smutno, bo na
prawdę myślałam i wierzyłam w to mocno, że ten cykl. A tu znowu nic. Znowu
trzeba wziąć się w garść i próbować. Mam już coraz mniej sił...
Obserwuj wątek
    • Gość: jutrzenka Re: Porażka IP: *.univ.gda.pl 09.02.04, 13:58
      Witaj Agasmile
      Wczoraj na badaniu USG lekarz znowu pogrzebal moje nadzieje. Dlatego domyslam
      sie co teraz czujesz. Bede trzymala kciuki za Ciebie i za siebie aby udalo sie
      nastepnym razemsmile) Glowa do gory - grunt to sie nie poddawac.
      Pozdrawiam
      jutrzenka
      • Gość: AgaW Re: Porażka IP: *.ab-byd.edu.pl 09.02.04, 14:19
        Dziękismile
        • martulinek Re: Porażka 09.02.04, 17:57
          Aga nie martw się, ja pod koniec tego cyklu wręcz byłam pewna, że będę
          szczęśliwa przez następne 9 miesięcy. A teraz wiem, że im bardziej chcę, tym
          bardziej pusto w moim brzuszku. Ale mam sobie dużo nadziei.
          Czasem, gdy jest bardzo źle, idę do mojego męża, tupię nogą co jakiś czas i
          mówię jak dziecko : "Ja chcę dzidziusia! Ja chcę dzidziusia!" Mąż
          odpowiada, "Na pewno będzie, ale widocznie później!" A ja na to swoje: "Ale ja
          chcę dzidziusia teraz!" NO i wtedy zaczynamy się śmiać. Pomaga.
          Pozdrowienia smile
    • Gość: Alaska Re: Porażka IP: *.nsm.pl 09.02.04, 17:52
      Wiem co czujesz. Wiadomo gorycz, rozczarowanie. @ zawsze pozbawia złudzeń i
      nadzieji.
      Od tego cyklu u mnie już tak nie będzie. Poprostu nastawiam się tak, że i tym
      razem przyjdzie. Planuje sobie już następny cykl z leczeniem. I wiesz co może
      trudno w to uwierzyć ,ale pomaga. u mnie 20 dc i czekam na @ , żeby zacząć
      kolejny cykl. Wiem , że tym razem @ mnie nie rozczaruje nie pozbawi złudzeń i
      nadzieji(ja będe górą!)bo jestem na nią przygotowana.Chyba ,że znowu mnie
      zaskoczy i poprostu nie przyjdzie. Będzie kolejne rozczarowanie, ale tym razem
      miłe. Polecam takie nastawienie nie tylko tobie , ale wszystkim co jeszcze maja
      nadzieje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka