Gość: koziki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:19 no własnie i nawet piersi mnie nie bolą nic a nic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tekla Re: 30 d.c. i żadnych objawów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 16:51 A kiedy zrobisz teścik? Ja cały czas czekam na Twoje dwie kreski i to w tym cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziki Re: 30 d.c. i żadnych objawów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 20:48 boję się, ciężko będzie mi znieść brak dwóch kresek... wolę jeszcze trochę poczekać w nieświadomości.. ale tak poważnie to test zrobię dopiero w niedzielę o ile @ wcześniej nie ściągnie mnie na ziemię. ostatni cykl był 34 dniowy, a w niedzielę wypadnie właśnie 34 d.c. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: 30 d.c. i żadnych objawów 11.02.04, 20:52 koziki .... mamy bardzo podobna sytuacje.moj cykl ostatni byl 33 dniowy. zatem poczekam sobie do niedzieli z testem, chyba ze @ okaze sie pierwsza. w kazdym razie postanowilam nie panikowac, staram sie dopiero drugi cykl! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina ps 11.02.04, 20:54 temperatura mi nie spada, caly czas oscyluje w granicach 37,3-37,6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: 30 d.c. i żadnych objawów IP: *.aster.pl 12.02.04, 00:04 brak objawów to dobry objaw.trzymam kciuki!!! Mam nadzieję,że będą dwie kreski.ostatnio powiało dobrymi nowinami życzę Ci żebyś była następna!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia.sz Re: 30 d.c. i żadnych objawów IP: *.poz.cdp.pl / *.poz.cdp.pl 12.02.04, 00:34 A temperaturę mierzyłaś? Jestem w 35 dc, mam różne objawy, więc pewnie nie rokuje to nic dobrego. Nie dostałam @, W 31 dc test wyszedł negatywny. Natomiast mam mdłości, pobolewa mnie brzuch, uczucie "ściskania" szyjki macicy. Do tego tem spadła z 37.1 do 36.7 (ale niestety nie wiem jaka była przed owulacją, bo to pierwsze niestety dopiero pomiary). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: 30 d.c. i żadnych objawów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 10:01 Spadek temperatury to niestety @.Mi spada temperatura-i wieczorem juz mam @.Nie chcę cię dołować, ale to własnie jest sygnał(oby nie!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZIKI Re: 30 d.c. i żadnych objawów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 15:09 tO NOWU JA. DZIŚ 32 D.C. MAM CYKORA ZROBIC TEST. DALEJ ŻADNYCH OBJAWÓW, NO MOŻE PIERSI TROCHĘ CIĘŻSZE, I BÓL BRZUCHA JAK NA @. pOZDRAWIAM. WIELE CIĘŻARÓWEK W TYM TYGODNIU NIE?... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: 30 d.c. i żadnych objawów 13.02.04, 15:27 Rob ten TEST!!!!!Trzymam kciuki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZIKI Re: 30 d.c. i żadnych objawów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 15:28 mOŻE JUTRO SIE ODWAŻĘ? Odpowiedz Link Zgłoś