Dodaj do ulubionych

laparoskopia a torbilele

IP: *.citicorp.com 11.02.04, 15:42
Dziewczyny mam pytanko.Na czym dokladnie polega laparoskopia?U mnie po
podaniu pregnylu robily sie torbiele.Czy podczas laparoskopi torbiele zostana
usuniete i czy jets szansa,ze beda normalne pecherzyki,ktore beda pekaly.Jak
mozecie to napiszcie mi pare cieplych slowek
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Paola Re: laparoskopia a torbilele IP: 82.139.13.* 11.02.04, 21:37
      Witaj Maxi! ja jestem po laparoskopi z powodu Pco. Podczas laparo polikwidowali
      mi torbiele i ponakłówali jajniki, żeby owulacja mogła być całkiem naturalna-
      bez leków. Wcześniej musiałąm ją wywoływać clostilbegytem i szczerze mówiąc
      nigdy nie wierzyłąm w to, że laparo pomoże. Pomogło!!! Już w laparoskopowu=ym
      cyklu owulacja przyszłą sama bez leków i miesiączka równo 15 dni po owu.
      Widocznie to nakłówanie powoduje, że wszystko odbywa się tak jak powinno i
      procesowi jajeczkowania już nie przeszkadza gruba otoczka jajnika, która
      przecież jest zmorą wszystkich pco-wiczek.
      • Gość: maxi Re: laparoskopia a torbilele IP: *.citicorp.com 12.02.04, 10:20
        Dzieki Paola za nadzieje.
        Lekarz powiedzial mi,ze w tym cyklu kiedy bede milala laparoskopie to musze
        jeszcze odczekac z dzidzisiusiem, ale juz w przyszly moge baraszkowac.
        A co Tobie lekarze mowili?No kiedy zaczynasz przytulanko?
        Pozdrawiam
        • Gość: nalo Re: laparoskopia a torbilele IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.02.04, 10:34
          A sprawdzałas poziom prolaktyny, też tej po obciążeniu? Czasami to ona jest
          odpowiedzialna za niepękanie pęcherzyków, a wtedy sama laparo pewnie nie
          pomoże. Warto więc to sprawdzić zanim pójdziesz "pod nóż". Jeśli masz
          prolaktyne w porządku, to ja bym się nie zastanawiała i spróbowała laparo,
          podobno wielu dziewczynom pomogła... smile
          • Gość: MAXI Re: laparoskopia a torbilele IP: *.citicorp.com 12.02.04, 11:19
            Prolaktyna byla nieco podwyzszona tzn 23(norma 18).Teraz jest 16 wiec ok.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka