anna_pol.84 14.02.10, 10:58 pytam,czy ktoś będzie korzystał z bezpłatnego programu in vitro?!i na jakim jesteście etapie?????każda informacja będzie cenna dla mnie.dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szalona Re: Kriobank-Białystok 15.02.10, 10:47 Ja mam zamiar... ale to zalezy od wyniku badania nasienia, ma byc min.5 mln plemnikow. Jutro sie okaze... A Ty na jakim jestes etapie??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_pol.84 Re: Kriobank-Białystok 15.02.10, 17:10 a ja dopiero się tam wybieram.a ty już byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
1szalona Re: Kriobank-Białystok 15.02.10, 21:14 Ja tez tam jeszcze nie bylam, dzwonilam tylko. Kazali mi zrobic badanie nasienia, bo ostatnie mamy sprzed dwoch lat... Zreszta bylo marne,tylko 2 mln.Dzis odebralam wynik i wyszło 19 mln w ml, kurde mam nadzieje, ze to nie pomylka heheh, albo jednorazowy skok. Może zdrowieje Daj Boże!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_pol.84 Re: Kriobank-Białystok 16.02.10, 15:11 o to super poprawa!!!!a co jest dla twojego męża?naprawdę poprawa duuuża Odpowiedz Link Zgłoś
anna_pol.84 Re: Kriobank-Białystok 16.02.10, 15:26 doczytałam że też mieliście in vitro w lublinie-też w ovum?a do kogo chodziliście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
1szalona Re: Kriobank-Białystok 16.02.10, 22:30 Nie, my mielismy w Ab ovo na Bocianiej. A co do poprawy to nie wiem, moze tak wyszlo jakos Roznie bywa, raz udało nam sie zajsc naturalnie i pozamaciczna, załamac sie można!!!! Teraz nie wiem juz sama czy moze nie sprobowac w nOvum, bo jednak troche blizej... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa.goda Re: Kriobank-Białystok 16.02.10, 15:35 > marne,tylko 2 mln.Dzis odebralam wynik i wyszło 19 mln w ml ło matko ale poprawa!!!! moja chłopina tez ma w okolicy 2mln/ml mam nadzieję, ze my kiedyś też doczekamy takiej poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
1szalona Re: Kriobank-Białystok 16.02.10, 22:37 ale zakwalifikowaliscie sie z takim wynikiem do programu??? bo mnie powiedzieli,ze jak 5 mln nie ma to nic z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa.goda Re: Kriobank-Białystok 18.02.10, 09:07 nie próbowaliśmy. podczytałam ten wątek, bo mnie zainteresował ale raczej jak na razie nie bedziemy próbować, bo mamy trochę za daleko (jestem z wrocławia). Odpowiedz Link Zgłoś