bz.basia 19.02.04, 07:53 co prawda biorę luteinę już chyba po raz piąty ale nie kojarzę żeby od 17 d.c. bolaly, zawsze tak kilka dni przed @ a le żeby tak wcześnie,podzielcie się swoimi spostrzeżeniami proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: LUTEINA I BÓL PIERSI IP: *.tychy.msk.pl / *.tychy.msk.pl 19.02.04, 08:07 Witaj Mnie także strasznie bolą piersi, nawet nie umiem spać na brzuszku (a uwielbiam tak spać) i dotknąć też się nie umiem. To już drugi cykl jak mnie tak bardzo bolą piersi, a luteinę zażywam od bardzo dawna i nigdy aż tak mnie nie bolały. Kto wie może rosną . Ale ja się akurat tym aż tak nie martwię bo wiem że przed miesiączką zawsze mam pms i wszystko mnie boli. A teraz czekam na okres który bardzo chce już mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bz.basia Re: LUTEINA I BÓL PIERSI 19.02.04, 09:04 to tak jak ja ale może to coś innego? taka malutka nadzieja..Ile tobie zostalo do ewentualnego okresu ? bo mi gdzieś kolo 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
margoota Re: LUTEINA I BÓL PIERSI 19.02.04, 10:08 Czesc, W niedziele mialam robiona inseminacje a po niej lekarz przepisal mi 3x2 tabl luteiny dopochwowo. I juz od poniedzialku bola mnie piersi. Sama juz nie wiem, czy to na zblizajaca sie @ , czy moze reaguje tak na te tabletki. Oczywiscie gdzies tam gleboko tli sie iskierka nadziei, ze to moze na cos innego... czego tobi i sobie zycze. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
asiz Re: LUTEINA I BÓL PIERSI 19.02.04, 13:03 ja luteine bralam przez 3 pierwsze cykle staran- i cycki zawsze bolaly pare dni przed okresem, pozniej mialam 4 cykle bez luteiny - teraz znowu cykl z luteina- i dziewczyny cycki mnie nie bola, troche sie powiekszyly i to wszystko (nigdy czy z lut. czy bez tak nie mialam)- pewnie to znowu stracony cykl Odpowiedz Link Zgłoś
asiz Re: LUTEINA I BÓL PIERSI 19.02.04, 13:04 zapomnialam dodac ze to 28 d.c, a cykle 30 d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: LUTEINA I BÓL PIERSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 18:04 ja po swoich trzech iui za kazdym razem przyjmowalam luteine. cycki mi wrecz rozsadzalo. byly duze i bolace. niestety o niczym to nieswiadczy. pytalam lekarza to po prostu wplyw hormonu. ale trzymam za was kciuki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś