Dodaj do ulubionych

ktoś brał NORPROLAC???????

IP: *.crowley.pl 25.02.04, 21:45
Mam hiperprolaktynemie i biore Norprolac. Koszmarnie zle sie czuje po nim.
Czy ktoras z was brala ten lek? Czy mialyscie tez takie objawy? Czy mijaly?
Bo ja sie nie moge dobudzic przez pierwszych kilka godzin od obudzenia. Nawet
2 kawy nie pomagaja! Po prostu chce mi sie potwornie spac...
Prosze napiszcie jak u was, bo jaksie zorientowalam, to wszystkie bierzecie
Bromergon, a on na mnie dziala jeszcze gorzej.
Moze znajdzie sie ktos, kto bierze Norprolac?
Obserwuj wątek
    • Gość: kerry Re: ktoś brał NORPROLAC??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:07
      Ja brałam Norprolac i na mnie tak fatalnie działała jedynie przez okolo
      pierwsze 10 dni do 2 tygodni. Potem jak reką odjął wszystko powróciło do
      normy....
      • saania Re: ktoś brał NORPROLAC??????? 26.02.04, 11:25
        Ja też go brałam - miałam zalecaną dawkę malutką (ni epamiętam ile to było) -i
        dopiero po pewnym czasie zwiększaną - brać miałam wieczorem żeby zminimalizować
        mdłości...
    • Gość: asia Re: ktoś brał NORPROLAC??????? IP: *.isi.net.pl 28.02.04, 12:04
      Witam, brałam i biore Norprolac już od dłuższego czasu.Objawy jakie masz są
      chyba normalne.Ten lek ma to do siebie , że obniża bardzo ciśnienie i jesteśmy
      śpiące.pozdrawiam smile
    • avia29 Re: ktoś brał NORPROLAC??????? 28.02.04, 15:08
      Birę Norprolac jakieś 2 lata w bardzo dużjej dawce.Zaczynałam od Bromergonu
      który fatalnie znosiłam, Norprolac okazał się dla mnie wybawieniem choć drogi
      jest jak diabli...
    • Gość: ewa Re: ktoś brał NORPROLAC??????? IP: *.energetyka.czest.pl 17.03.04, 11:58
      Droda Aniu Ja brałam Norprolac przez 2 m-ce 1 tabl. na noc i czułam sie super
      bo wszystkie złe objawy prawdopodobnie przesypiałam i przyznaje czułam większą
      senność ale mnie to pasowało bo wcześniej spałam żle kiedy dowiedziałam sie o
      moim wyniku PRL (83!) zjadał mnie stres, jest jeszcze Dostinox b. drogi ale
      najlepszy .mnie PRL spadła do 2,5 po 2 m-cach czego i tobie życze Dostinox ma
      podobny skład co Norprolac, Bromergon jest z nich najcięższy do przyswajania i
      może się zdarzyć że Twój organizm będzie żle znosić wszystkie leki z tej grupy
      ale spróbuj DOstinox i może wcześniej chodż spać

pozdrawiam Cie serdecznie i pisz jak coś będzie lepiej u Ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka