moniaxyz 01.03.04, 19:53 proszę o opinie na w/w temat, dzisiaj byłam u niego poraz pierwszy i od razu padło to stwierdzenie, pomóżcie proszę i powiedzcie co i jak, jak wygląda, ile kosztuje i w ogóle .... dzięki monia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: INSEMINACJA u dokt. Derwicha 01.03.04, 20:11 w gdansku w invikcie 400 zl.w calej polsce od ok 400-700 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: INSEMINACJA u dokt. Derwicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 07:07 Dostajesz skierowanie na oddział niepłodności do kliniki na Polnej i inseminacja jest robiona za darmo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniaxyz Re: INSEMINACJA u dokt. Derwicha 03.03.04, 07:54 dzięki Wam serdecznie za pomoc, a Tobie Sylwia dziękuje podwójnie, raz za namiar na pana doktora i teraz zapomoc. Byłam u nieg w poniedziałek i jestem na prawdę pod wrażeniem, jest zupełnie inny niż pozostali lekarze, no i ta iseminacja... jeszcze raz serdecznie dziękuje i trzymajcie za mnie kciuki bo bardzo się boje... p.s. gdybyście tylko napisały mi jak i co z tą inse..., to już w ogóle bylybyście kochane ... pozdrawiam monia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: INSEMINACJA u dokt. Derwicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:51 Na oddziale masz rano robioną ocene jajeczkowania jeżeli pęcherzyk jest odpowiedniej wielkości to mąż do godz 12:00 musi oddać nasienie w przychodni przyszpitalnej a samo podanie nasienia odbywa się między godz 13-14 na oddziale następne podanie masz po pęknięciu pęcherzyka(mąż musi oddać nasienie)i idziesz do domu.Największą skuteczność przy inseminacji ma dr. Derwich na 100 pacjentek 70 trafnych...tylko nie zawsze on podaje Odpowiedz Link Zgłoś
swireek Re: INSEMINACJA u dokt. Derwicha 07.03.04, 18:59 Czesc Monia. Wiesz co, z ta inseminacja u dr D moze byc roznie. Tzn. mozesz miec robiona w klinice (wszystko tak jak napisala Sylwia) lub w Poradni Przyszpitalnej (wejscie C od ul. Jackowskiego, II pietro). Wtedy w gabinecie masz ocene pecherzyka i lekarz wyznacza ci date, kiedy masz sie tam zglosic. Musicie byc ok. godz 8 rano. Twoj mezczyzna dostaje pojemniczek i idzie do pokoiku (ty oczywiscie tez mozesz isc razem z nim). Po oddaniu nasienia czekacie w poczekalni, az was poprosza. Wchodzisz do gabinetu i tam masz podanie. UWAGA! Placisz 128 zl w kasie. Dlatego podczas wizyty w gabinecie zawsze spytaj jak bedzie robiona inseminacja. Powodzenia! Jesli masz jakies watpliwosci to mozesz pisac na adres swireek@gazeta.pl lub na forum. Odpowiedz Link Zgłoś