curieuse 08.03.04, 10:38 Czy któraś z Was ostatnio kupowała Menogon? Gdzie najlepiej kupić w W-wie? A może komuś zostały 4 ampułki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: Menogon - pilnie potrzebuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 10:55 Kupowałam w aptece niedaleko Novum, po drugiej stronie Puławskiej. Nie sądzę, żeby komuś zostały ampułki. Jest to lek drogi, kupuje się go dokładnie tyle ile potrzeba do stymulacji, nie robi się "zapasów". Spróbuj zadzwonić może do apteki na Centralnym. Kiedyś po całej Wawie szukałam leku i znalazłam własnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: Menogon - pilnie potrzebuje 08.03.04, 11:57 Dzięki. Na dworcu zawsze mają co najmniej 3 opakowania. Jest to natomiast chyba najdroższe mijsce w W-wie... w ubiegłym tygodniu zapłaciłam 355 zł! Czy apteka przy Puławskiej ma normalne ceny (50-60 zł/ampułkę)? Na jakiej wysokości jest ta apteka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Menogon - pilnie potrzebuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 12:13 JEśli chodzi o cenę to coś mi świta ok. 240 za 4 ampułki, ale głowy nie dam sobie uciąć, bo kupowałam miesiąc temu i razem z tym brałam jeszcze inne leki. Apteka jest po stronie prawej, jadąc z Wawy do Piaseczna. Mija się ul. Poleczki (firma Bosch), dalej jest po prawej stacja benzynowa, kfc, kawałek dalej jest apteka, napis widać z daleka. Apteka jest ciut dalej od przychodni Novum (ta z kolei jest po lewej stronie Puławskiej). MOżesz zadzwonić do Novum i spytać o dokładny adres apteki, w recepcji mają wizytówkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Menogon - pilnie potrzebuje IP: *.citicorp.com 08.03.04, 12:16 JA kupowalam menogon dzis przy Pulawskiej dokladnie Olszewska 8 (kolo centrum finansowego Pulawska). Jest to apteka patronacka Cefarmu i tam jest najtaniej - za 5 aplulek 297 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Menogon - pilnie potrzebuje IP: 62.233.129.* 08.03.04, 18:06 Ponizej podaje dwie apteki, ktore sa polecne przez Invimed i Satrynkiewicz, poniewaz ZAWSZA mozna dostac od reki Menogon i chyba najTANIEJ(ew, tel rano i popoludniu juz mozna kupic). 1/Pod Arkadami - ul. Rakowiecka 34 tel. 848-41-51, 848-51-89. 2/APTEKA - ul. Mickiewicza 74, tel. 832-03-54 Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: Menogon - pilnie potrzebuje 08.03.04, 20:25 Ch****! Znów szybko potrzebowałam kupić Menogon i zapłaciłam 355 zł! Luz, to tylko drugi raz w tym miesiącu... Lek kupiłam przy na Puławskiej... dlaczego nie zapłaciłam mniej? Może kliniki mają umowy z aptekami i płaci się mniej jeśli się ma receptę z właściwej kliniki??? Następnym razem kupuję lek w aptece przy Invimedzie! Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś