Gość: mari IP: *.udn.pl 14.03.04, 12:21 mam pytanko czy ten lek homeopatyczny mozna stosowac u mlodej kobiety(22- latki)? bo z tego co wiem to jest tez stosowany w klimakterium...ale tez do zaburzen miesiaczkowych, dziekuje z gory za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stokrotka Re: Remens...a wiek? IP: *.tychy.msk.pl 15.03.04, 06:56 mari ja nie jestem obeznana w leku o którym piszesz, ale napisałaś o zaburzeniach miesiaczkowania wiec chyba potrzebujesz coś na ten problem. Ja też mam zaburzenia miesiączkowania i zaczęłam uzywać ziołowych kropelków Perionorm (ja zapłaciłam za nie 16zł) które poleciła mi pani w zielarskim a potem rozmawiałam z jedną kobietką z tego forum która też je stosuje i czuje się po nich dobrze, ja również. Ja mam 19 latek wiec na pewno ci one nie zaszkodzą bo maja w składzie napoleonek. Jak masz jakies pytania to pisz filipinkaa@gazeta.pl Pozdrawiam, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Remens...a wiek? IP: *.udn.pl 15.03.04, 10:57 dziekuje Ci za odpowiedz i adres jakby co, pozdr.pa Odpowiedz Link Zgłoś