Gość: Wandzia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 19:16 Czy któraś z Was brała ten lek? Ja zaczynam od 4 dc do 8 po jednej tabl. Mam nadzieję że chodziaż po nim nie będzie mnie mdliło. Dobrze że to tylko 5 dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta74 brałam, a jakże IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 20:46 Brałam też - zaczęłam od pół tabletki dziennie. Mdłości były, ale ustąpiły w miarę, jak organizm się przyzwyczajał. Jednak tak mała dawka nie poskutkowała na moje jajniki - stopniowo doszłam więc do trzech (!) tabletek, co wreszcie podniosło progesteron i wywołało owulację. Co z tego - dostałam przewlekłych plamień, których długo nie mogłam się pozbyć. Nowy lekarz (niedawno zmieniłam) ostrzegł mnie, że najwyższa dopuszczalna dawka to 2,5 tabletki na dobę - no i trzeba monitorować jajniki, bo często po Clostilbegycie robią się torbiele. Tobie życzę owocnego brania - Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Czy ktoś brał CLOSTILBEGYT? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 22:36 Dzięki to mnie pocieszyłaś! Dobrze że mam brać tylko 1 tabletke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś