Dodaj do ulubionych

Histeroskopia operacyjna

02.11.10, 22:34
Miałam wykonywaną histeroskopie zabiegowa, niestety nie udała się, nie usunięto mi polipa, potem wykonano mi łyżeczkowanie, lecz robione "na ślepo" nie powiodło się.
Podczas umawianie się w szpitalu na histeroskopie operacyjna lekarz po mojej sugestii, że mam nieregularną miesiączkę i nie wiem kiedy będę miała okres, powiedział mi, że mam pecha i jego to nie interesuje, albo przyjdę na wyznaczony termin albo nic z tego. Oczywiście termin przeszedł mi kolo nosa. Moje pytanie jest następujące, mogę wykonać łyżeczkowanie z użyciem histeroskopu w szpitalu u zaprzyjaźnionego lekarza lub zapłacić za zabieg metodą Versa-point w prywatnym ośrodku, czy różnica pomiędzy tymi dwoma zabiegami jest tak kolosalna ze warto zapłacić 1000zł za histeroskopie versa-point.?
Obserwuj wątek
    • natasza-n1 Re: Histeroskopia operacyjna 03.11.10, 16:07
      Ja miałam histeroskopię versa-point.Usunięto mi w ten sposób bardzo dużego mięsniaka!! dla mnie ta metoda bomba! Po operacji super się czułam, nic mnie nie bolało, choć pewnie byłam na lekach p. bólowych.łyżeczkowanie przy okazji też miałam. Ale na drugi dzień wyszłam już do domu. Operacja w pełnym znieczuleniu.Ale ten zabieg miałam w szpitalu w ramach NFZ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka