Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 13:17 Cześć dziewczyny, Mam do Was pytanie jeśli Wasz mąż ma problemy z szybkimi "chłopakami" to jakie lekarstwa bierze i czy widać po nich jakąś poprawę. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylla1 Re: witaminki dla męża 21.04.04, 14:01 Witam. Mój mąż bierze Salfazin - witaminy i dodatkowo na obniżenie prolaktyny Parlodel. lekarz stwierdził, że zły wynik nasienia to wina zbyt wysokiej prolaktyny.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Aga tylko inna Re: witaminki dla męża IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.04, 14:38 Kawusia ponoć przyspiesza a skoro dodają ją do inseminatu przy zapłodnieniu poza ustrojowym to pewnie coś w tym jest. Często dodają też jony wapnia, ponoć zwiększają aktywność plemników. "Plemniki przechowywane przez 24 godziny w roztworze zawierającym żółtko jaja mają wyższy odsetek zapłodnień przy wykorzystaniu metod IVF." - może ktoś wymyśli kiedyś jak to wykorzystać; oby jak najszybciej A tak serio: lekarz pytał kiedyś mojego męża, więc powtarzam tylko: A pali papieroski? Luźne gatki nosi? A gdy chodził na siłownię, czy się czymś nie wspomagał? - podobno potem po odstawieniu tych specyfików moze być zaburzony poziom testosteronu. Więcej nie pamiętam, jak mi się przypomni to dopiszę. Jakieś tam witaminki też są wskazane: głównie E- niby wit płodności. Kup mu jakieś witaminki specjalnie dla mężczyzn, nie wiem co w tej chwili jest na topie, ale one wszystkie chyba są podobne w składzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: witaminki dla męża IP: *.mofnet.gov.pl 21.04.04, 15:42 Aga mój mąż bierze SELENIUM bonus- zawiera cynk i selen + folik + vit E. SELENIUM kosztuje 24 zł 30 tabl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: witaminki dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:56 Wielkie dzięki za informacje. Mój mąż bierze Methiovit i Acidum Folicum, dopiero od połowy marca, mam nadzieję, że rezultaty zobaczę niedługo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: witaminki dla męża 21.04.04, 20:27 ja słyszałam dobre opinie o BodyMax z żeńszeń, ale nie próbowałam, akurat ten problem nam odpadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: witaminki dla męża IP: 62.233.197.* 21.04.04, 21:11 My polecamy Androvit. Chyba najdroższy z tych wszystkich, co dziewczyny polecały, ale efekty mamy juz "widoczne". Jakość nasienia znacznie się poprawiła, ale to nie jest jeszcze to, co ma być . Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś