Dodaj do ulubionych

diane35+spironol+metformax!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 15:04
Czy któraś z was brała taki zestaw? Jak się po tym czułyście? Jakie były
efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: bipi Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 07:39
      Podnoszę wątek bo bardzo mi zależy
      • Gość: ecik Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.com.pl 30.04.04, 08:11
        Ja biorę metformax. Kiedyś, ale zupełnie oddzielnie brałam Diane. Na obu lekach
        czułam się świetnie. Zresztą one nie powinny powodować złego samopoczucia, a
        każdy ma inne zadanie.
        • Gość: m Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.kim.pl 30.04.04, 12:07
          Naraz nie brałam tych lekow..
          Ale przy Metformaxie, na poczatku czulam sie super..schudlam..
          potem zaczal mnie bolec zoladek..w sumie to nawet do konca nie wiem czy to po
          tym ale odstawilam..
          Po spironolu, super, dziala moczopędnie, wiec troszke gonilam...ale wloski
          przestaly rosnac..
          A po dianie, czulam sie dobrze...ale dziwnym zbiegiem okolicznosci, zaczely mi
          sie pojawiac czarne wloski na brodzie..czego wczesniej nei mialam..
          wiec odstawilam..
    • Gość: Rafal Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:37
      Faktycznie, nieczesty to zestaw, bo metformine biora najczesciej dziewczyny z
      PCO starajace sie o powrot owulacji (sama lub w polaczeniu z clo, gonalem itd),
      a Diane ma jak wiadomo skutek antykoncepcyjny.

Pewnie wiec niewiele osob podzieli sie doswiadczeniami z brania wszystkiego
      rownoczesnie. Z opinii, ktore znam, to wzglednie czesto pacjentki na
      metforminie maja wzdecia i bole brzucha, no i brak apetytu (co nie zawsze jest
      takie fajne). Spironol dobrze znosza, chyba ze maja problemy z niskim
      cisnieniem. Z Diane roznie bywa.

Na pewno warto zapytac o wrazenia bywalczynie forum PCOS

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12247

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka