Gość: bipi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 15:04 Czy któraś z was brała taki zestaw? Jak się po tym czułyście? Jakie były efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bipi Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 07:39 Podnoszę wątek bo bardzo mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.com.pl 30.04.04, 08:11 Ja biorę metformax. Kiedyś, ale zupełnie oddzielnie brałam Diane. Na obu lekach czułam się świetnie. Zresztą one nie powinny powodować złego samopoczucia, a każdy ma inne zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.kim.pl 30.04.04, 12:07 Naraz nie brałam tych lekow.. Ale przy Metformaxie, na poczatku czulam sie super..schudlam.. potem zaczal mnie bolec zoladek..w sumie to nawet do konca nie wiem czy to po tym ale odstawilam.. Po spironolu, super, dziala moczopędnie, wiec troszke gonilam...ale wloski przestaly rosnac.. A po dianie, czulam sie dobrze...ale dziwnym zbiegiem okolicznosci, zaczely mi sie pojawiac czarne wloski na brodzie..czego wczesniej nei mialam.. wiec odstawilam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: diane35+spironol+metformax!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:37 Faktycznie, nieczesty to zestaw, bo metformine biora najczesciej dziewczyny z PCO starajace sie o powrot owulacji (sama lub w polaczeniu z clo, gonalem itd), a Diane ma jak wiadomo skutek antykoncepcyjny. Pewnie wiec niewiele osob podzieli sie doswiadczeniami z brania wszystkiego rownoczesnie. Z opinii, ktore znam, to wzglednie czesto pacjentki na metforminie maja wzdecia i bole brzucha, no i brak apetytu (co nie zawsze jest takie fajne). Spironol dobrze znosza, chyba ze maja problemy z niskim cisnieniem. Z Diane roznie bywa. Na pewno warto zapytac o wrazenia bywalczynie forum PCOS forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12247 Odpowiedz Link Zgłoś