piegoosek 30.04.04, 15:35 wyluzowywac sie i dzialac, a nie gadac!!! SIO!!!! sciskam weekandowo!! zabiegany ostatnio piegoos ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: dziewczyny!!! weekand!! SIO od kompa!!! 30.04.04, 15:39 Weekend weekendem ale niektórzy muszą pracować Udanego weekendu życzę i pozdrawiam (ja będę działać bo owu się zbliża ) ________ To już niestety 26 cykl starań www2.fertilityfriend.com/home/samanta/ Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: dziewczyny!!! weekand!! SIO od kompa!!! 30.04.04, 15:42 ooo, witaj Sami ) ja tez bede dzis jeszcze pracowac troszke... ale ostatnie tygodnie byly dla mnie koszmarem (Vat na materialy budowlane napedzil ostro ludkow), wiec w weekand zamierzam ODPOCZYWAC!!!! kiedys trzeba!! czego i Tobie choc troszke zycze ) no i do dziela!! sciakm cieplo!! piegoos Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: dziewczyny!!! weekand!! SIO od kompa!!! 30.04.04, 15:42 no ja sie zbieram, choc jeden pociag mi uciekl, do nastepnego 2 godziny taki weekend, co zrobisz 16%VOL 22%VAT forum homeopatia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: dziewczyny!!! weekand!! SIO od kompa!!! 30.04.04, 15:45 no chyba Ci sie w koncu uda uciec od tej piekielnej maszyny??? co?? kiedys trzeba sobie zrobic przerwe!! lap pociag, zeby nastepny Ci nie uciekl, jak zagadasz sie na forum weekandowe papa!! p.s. i nie łykaj za duzo martini - z okazji łykendu!! piegoos Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: dziewczyny!!! weekand!! SIO od kompa!!! 30.04.04, 15:57 ostatnio odstawiam!!! Noga mi sie pozrastala, przynajmniej troszkie, komputer zepsul, zwolnienie skonczylo i musze chodzic do szkoly. wlasnie mialam essame i dziwnie mi tu, bo tu sie nie swietuje i jest jak zwykle 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: dziewczyny!!! weekand!! SIO od kompa!!! 30.04.04, 16:07 a co to "essame", bo pierwsze slysze Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: dziewczyny!!! weekand!! SIO od kompa!!! 30.04.04, 16:14 ano egzamin, co zrobisz essame napisalam, bo to z intaliano essame)) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś