Gość: Kasia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 12:06 Badanie miałam robione w 10 d.c. LH 18,0 FSH 9,5 T 1,26 Proszę powiedzcie co o tym myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nawia 24 Re: wyniki co o nich myslicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 12:21 witam cie,nie jestem ekspertem w tych sprawach ale wydaje mi sie moze sie myle oczywiscie ale chyba jest zle z lh i fsh za duza jest rozbierznosc .lh i fsh powinno byc bardziej przyblizone do siebie a tu jest az 18 i 9,5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wyniki co o nich myslicie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 13:14 Dzięki, mam zacząć brać od 3dc.3razy dziennie po jednej tabletce CLO trochę sie obawiam czy to nie za duaża dawka nie wiem co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
marita13 Re: wyniki co o nich myslicie? 03.05.04, 15:05 Hejka. Jestem tu nowa, ale od paru miesięcy przerabiam problemy hormonalne po odstawieniu tabletek i jestem w miarę "na bieżąco" z hormonkami. Rzeczywiście, Twój stosunek FSH do LH idealny nie jest, a poza tym miałaś dość późno robione te badania - z tego co wiem zaleca się robić podstawowe FSH:LH w 3-5 dniu cyklu... Pozdrawiam cieplutko Maritka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia 24 Re: wyniki co o nich myslicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 16:46 3 razy dziennie 1 tabl. to dosc duza dawka przewaznie bierze sie pierwszego cyklu po 1 tabl. ale moze lekarz sugerowal sie nieprawidlowym stosunkiem lh i fsh z tad jego propozycja o tak duzej dawce tego leku. tak czy inaczej ja bym troche sie bala przyjac taka dawke nie lepiej zaczac od miejszej i przejsc na wiekrza.? najlepiej porozmawiaj z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: wyniki co o nich myslicie? 03.05.04, 21:27 twoje badania są ok po prostu rośnie ci LH przed owulacją Odpowiedz Link Zgłoś
ona19 Re: wyniki co o nich myslicie? 03.05.04, 22:05 Jeżeli miałas podejrzenie pco stawiałabym na to gdyz stosunek fsh do lh nie wygląda za dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: wyniki co o nich myslicie? 03.05.04, 22:08 lh sobie rosnie do owu, pewnie bedzie piekny pik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry duszek Re: wyniki co o nich myslicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 00:29 z pewnych powodów podciągam wątek)))) dobry duszek Odpowiedz Link Zgłoś