Gość: Agatka IP: *.lodz.tpnet.pl 26.02.02, 14:44 Jak wydłuża się cykl po zażywaniu Duphastonu bo nie wiem czy się cieszyć z opóźniającej się miesiączki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DeDe Re: cykl po Duphastonie IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 28.02.02, 09:50 Najpóźniej w 7 dni po odstawieniu powinnas dostać okres. Mam nadzieję, że będziesz miała się z czego cieszyć D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: cykl po Duphastonie IP: *.lodz.tpnet.pl 28.02.02, 12:17 Ja już jestem 9 dni odstawieniu Duphastonu, ale zrobiłam test ciążowy i nic nie wykazał. Skąd wiesz że w 7 dni najpóźniej? Zrobiłaś mi wielką nadzieję, chyba dziś kupię jeszcze jeden. Czekam na okres/prawdę mówiąc nie czekam/, bo po nim mam mieć HSG. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: cykl po Duphastonie IP: *.lodz.tpnet.pl 28.02.02, 12:34 Dziękuję za odpowiedź. Ja już jestem 9 dzień po odstawieniu Duphastonu , wczoraj zrobiłam test ciążowy, bo nie wytrzymałam ale nic nie wykazał. Skąd wiesz o tych 7 dniach ja tego nigdzie nie mogłam wyczytać. Czyli znowu mam nadzieje. Czekałam na miesiączke bo po niej miałam mieć robione HSG. A. Odpowiedz Link Zgłoś