Gość: sylwia IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.05.04, 11:34 Normalnie nie mogę sie doczekać Mam nadzieje że jesteś juz w tej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joasik30 Re: Do Joasik30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:19 Dzwoniłam, ale nie ma jeszcze wyniku bo popsuł im sie aparat. Prawdopodobnie będą po południu! Ja to mam szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Do Joasik30 IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.05.04, 12:28 Nie wierze Ale jaja, ale to chyba dobry znak Mnie już nie jest niedobrze ale pojawiło sie coś innego Mam po jedzeniu zgagę To coś nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasik30 Re: Do Joasik30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:40 Ja nie mam juz żadnych objawów ciążowych, raczej @ , niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Do Joasik30 IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.05.04, 12:49 Nie Szkoda Ja pewnie też panikuję W którym dniu cyklu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasik30 Re: Do Joasik30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:16 33 d.c, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: Do Joasik30 07.05.04, 13:59 joasik i co ? czy juz wiadomo ?sa wynki ? bo i ja mysle o tobie i TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!!! kiedy tzn w ktorym dniu cyklu robilas test ciazowy i czy wyszly ci 2 kreseczki? u mnie dopiero 18d.c. a ja juz szaleje z testami ciazowymi wczoraj mialam wolne i nie pracowalam wiec zrobilam 2 testy ciazowe a potem caly dzien siedzialam z lupa i sie przygladalam : wynik byl taki ,ze 1 test ciazowy wyszedl negatywnie a 2 test pokazalam 2 kreseczki ta 1 byla lekko zabarwiona a potem po 30/40min.kolor znikl zostal tylko taki "lejek"koloro bialego !!!! niestety chyba nic z tego ( te testy dalam po poludniu do analizy dla moje 6letniej coreczki,ktora stwierdzila :"mamusiu cos ty nie bedzie dzidzi przeciez tu jest 1 kreska a nie 2" ;O) maz tez potwierdzil ,ze on tylko widzi 1 kreske ( nie wiem co mam myslec mialam isc na hcg z krwi ale stchórzylam chociaz troche nadzieji zasial mi ten test ) pewnie jak dostane @ to bede plakac ale takie zycie !!!! pozdroMEJDEJKI Odpowiedz Link Zgłoś