Dodaj do ulubionych

13 D.C PĘCHERZYK 10 MM?????

IP: *.localdomain / 80.48.248.* 12.05.04, 07:43
Witajcie dziewczyny Bardzo proszę o radę bo wiem że Wasza wiedza jest
naprawdę ogromna!! Wczoraj byłam na monitoringu cyklu 13 dzień- Pęcherzyk
10mm endometrium 6 mm. Gin powiedziała że pęcherzyk jest za mały!!!!!!!!!!
Też tak uważacie??? , Może on jeszcze urośnie???? Cykle mam tak ok. 31 dni
więc owulacja tak za 3,4 dni Czy on ma szanse urosnąć do takich rozmiarów
żeby pękł, czy to już raczej niemożliwe. Byłam też na monitoringu w 8 d.c. i
wtedy jeszcze żadnego pęcherzyka nie było i to nie zdziwiło gin w ogóle . Nie
wiem co o tym myśleć Jak szybko rosną pęcherzyki.???? A może jest jakaś
ciekawa strona internetowa na której czegoś bym się dowiedziała??? Czekam
niecierpliwie na odpowiedź Pa pa
Obserwuj wątek
    • Gość: Roma Re: 13 D.C PĘCHERZYK 10 MM????? IP: 194.181.36.* 12.05.04, 07:53
      Oczywiście, że urośnie smile
      Miałam taką samą sytuację, mam późne owulacje i 19 dc miał 20mm i owulacja
      była.W cyklu, w którym zaszłam w ciażę też miałam owulację dopiero 20dc.Jeżeli
      masz długie cykle to i owulację masz później. Życzę powodzenia
    • ikrol1 Re: 13 D.C PĘCHERZYK 10 MM????? 12.05.04, 11:09
      Potwierdzam co napisała moja poprzedniczka. Twój pęcherzyk ma dużą szansę
      jeszcze urosnąć. W fazie okołoowulacyjnej pecherzyki rosna 2-3mm na dobę. Ilona
    • Gość: nina79 Re: 13 D.C PĘCHERZYK 10 MM????? IP: *.waw.sa.gov.pl 12.05.04, 11:21
      Kasiu! Uważam, iż jeżeli Twój cykl trwa 31 dni, a badanie miałaś robione w 13
      dni cyklu to pęcherzyk powinien jeszcze urosnąć, a tak na marginesie ja też
      mam wydłuzony cykl ok. 31-33dni i lekarka skierowała mnie na badania hormonów w
      niewłaściwych dniach i wyszły źle, a jak później zrobiłam je po raz drugi we
      właściwym czasie to wyszły ok. Pozdrawiem Cię!!!
    • Gość: kasia Re: 13 D.C PĘCHERZYK 10 MM????? IP: *.localdomain / 80.48.248.* 12.05.04, 14:08
      Dziękuję Wam za odpowiedź i trochę mi lżej. Teraz to jestem zła na siebie że
      poszłam wczoraj na ten monitoring bo to może rzeczywiście za wcześnie w moim
      przypadku to ze u innych w 13 d.c. pęcherzyk ma 15 mm- bo taki by był idealny -
      tak powiedziała gin nie znaczy że u mnie też Ide jeszcze jutro to zobaczymy ile
      robaczek podrósł i wtedy będę się zastanawiać Dziękuję Wam jeszcze raz Kaśka
    • ewa.analityk1 Re: 13 D.C PĘCHERZYK 10 MM????? 12.05.04, 18:31
      mi np pęcherzyki rosną baaardzo szybko. W poniedziałek lekarz wyliczył owu na
      niedzielę poniedziałek, ja używałam testów owu i mierzyłam tempkę i test
      pokazał się pozytywny w czwartek, a w piątek wieczorem na monitoringu już był
      płyn w zatoce Douglasa i po owulacji. Wychodzi mi wzrost 2-3 mm na dzień i to
      był ten udany cykl smile
    • Gość: gin Re: 13 D.C PĘCHERZYK 10 MM????? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 18:54
      Zdumiewa mnie szukanie pomocy u amatorek a nie u zawodowców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka