Dodaj do ulubionych

niskie AMH

26.06.11, 11:44
dziewczyny czy coś wam wiadomo na temat niskiego AMH??
Powtórzyłam badanie po roku i spadło diametralnie z 4,4 do 1,1 <wow>
norma powyżej 1,4.
Wizyta u lekarza dopiero za kilka dni. wiem, że to oznacza wyczerpującą rezerwę jajnikową, ale co dalej. ...
Jak to możliwe że tak szybko spadło AMH w przeciągu roku, jestem już po jednym nieudanym inv. przygotowujemy sie do kolejnego.
Obserwuj wątek
    • xcaret Re: niskie AMH 28.06.11, 19:25
      Czesc!

wiesz, dziwny ten Twój wynik. O tym, że FSH "skacze" to wiem i doświadczyłam, ale że AMH tak spadło... nie słyszałam o tym może dlatego, że tego wyniku za często to się nie powtarza. Ja mam 0.9 i wyhodowałam ładne komórki i wcale nie tak mało. Jak już będziesz po wizycie u prof. Ł. napisz proszę co Ci powiedział na temat takiej zmiany wyniku.

Pozdrawiam!
      • wypalona_zarowka Re: niskie AMH 28.06.11, 20:11
        Dziekuje xcaret że się odezwalaś...
        daj znać co u Cie??

my "nadal walczymy"....
        • xcaret Re: niskie AMH 29.06.11, 10:22
          Hej!
          cały czas śledzę co u Ciebie i dziewczyn. Czerwiec okazał się być bardziej szczęśliwy niż marzec, kwiecień i maj. Ja zaprzestałam leczenia, badań, wszystkiego. Zdaję się na ślepy los, po tylu podejściach mam dość i aż mi się niedobrze robi na myśl o hormonach, zastrzykach.
          uważam, że bardzo dobrze, że wybrałaś się na akupunkturę i przed kolejnym podejściem robisz dodatkowe badania. In vitro to ruletka, ale wierzę, że Ci się uda!

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka