Dodaj do ulubionych

teraz jestem pewna że owulację można mieć bez ...

IP: *.wawpie.ext.ids.pl 28.05.04, 11:45
odpowiedniego śluzu Mam stwierdzone pęknięty pęcherzyk mimo białego,
przedmiesiaczkowego śluzu
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: teraz jestem pewna że owulację można mieć bez IP: *.cyberx.pl / *.cyberx.pl 28.05.04, 14:10
      poprawiłaś mi chumor i dałaś nadzieje ponieważ ja mam cały czas taki śluz i już
      się bałam że owulacja nie występuje
      Pozdrawiam!!!
    • Gość: Kathrin78 Re: teraz jestem pewna że owulację można mieć bez IP: *.pool.mediaWays.net 28.05.04, 16:48
      Po prostu śluzu płodnego może być bardzo niewiele i może się znajdować jedynie
      u ujścia szyjki macicy. Najważniejsze jest aby obserwować różnicę (np. sucho --
      > mokro -->sucho, wilgotno --> ślisko --> wilgotno). Poza tym owulacja
      występuje najczęściej ostatniego dnia śluzu płodnego, potem śluz zmienia się na
      odpowiedni dla fazy poowulacyjnej.
      • magdulka26 Re: teraz jestem pewna że owulację można mieć bez 29.05.04, 12:45
        Dziewczyny jak też takiego śluzu u siebie nie widziałam zawsze był biały i nie
        rozciągliwy.Od tego cyklu łykam wiesiołka i wczoraj zauważyłam pierwszy raz
        śliczny śluz,był rozciągliwy i przezroczysty.Wiem że to zasługa
        wiesiołka ,nawet nie wiecie jak się ucieszyłam że mam taki śluz.Pozdrawiam.
        • green_eye Re: teraz jestem pewna że owulację można mieć bez 29.05.04, 14:18
          magdulka26 napisz proszę od kiedy i w jakich ilościach bierzesz tego wiesiołka.
          Przecież nawet jeśli można mieć owulację bez widocznego śluzu płodnego, to
          jeśli on jest, to daje lepsze warunki do życia i ruchu dla plemników - tak
          słyszałam. Warto o niego powalczyć smile
          U mnie niestety susza...
          • magdulka26 Do green_eye 29.05.04, 16:42
            Ja łykam wiesiołka od 1dc do 14 .Biorę 5 kapsułek dziennie 1 rano a potem po
            dwie.Kup sobie olej z nasion wiesiołka Oeparol ma najwięcej oleju i jest
            tłoczony na zimno.W opakowaniu jest 60 kapsułek kosztuje ok.17 zł.Życzę
            ślicznego śluzu.
            • green_eye Dzięki :) 29.05.04, 17:42
              magdulka26 dzięki !!!
              No ja to łykam od miesiąca, ale teraz wiem, że ZDECYDOWANIE za mało !!!
              Bo ja tak po 2 dziennie i efektów brak sad
              To sobie teraz poszaleję... smile
              Jeszcze raz dziękuję.
    • nowabiala Re: teraz jestem pewna że owulację można mieć bez 29.05.04, 18:03
      Jasne ze można mieć, tylko, ze sa problemy z transportem nasienia poprzez
      pochwę i kanał szyjki jesli tego sluzu jest bardzo mało.
    • Gość: sylwia Re: teraz jestem pewna że owulację można mieć bez IP: *.wawpie.ext.ids.pl 31.05.04, 09:15
      Słuchajcie To stwierdził lekarz Byłam bardzo zdziwiona W zeszłym miesiącu nie
      wiem czy była aczkolwiek bardzo bolał mnie jajnik no i wspaniały śluz Nigdy
      takiego nie miałam a w tym miesiącu nawet ograniczyłam barabara ponieważ śluz
      mam mleczny jak przed miesiączka i nic mnie nie bolało Tymczase gin powiedziało
      że jajeczko pięknie pękło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka