Dodaj do ulubionych

czy po IUI moze pobolewać??

16.07.04, 11:45
witajcie dziewczyny..czy któras po inseminacji miała jakies dolegliwości
Ja miałam inseminacje pare dni temu.(stymulacja,pregnyl,inseminacja)Teraz
biore luteine ..Czuje sie dyskomfortowo.pobolew mnie dół brzucha ale tak
jakby tliło..?.i plecy na dole..ile to moze trwac? czy cos może być nie tak??
Piersi -sutki bolą swoja drogą wiem ze to przez luteine..dziewczyny jak moge
złagodzic te dolegliwości...a moze cos jest nie tak??

Obserwuj wątek
    • Gość: Kama. Re: czy po IUI moze pobolewać?? IP: 80.72.34.* 16.07.04, 11:51
      Ja po swojej iui, miałam podobnie.Można brać no-spę, działa rozkurczowo i nie
      stanowi zagrożenia dla ew. ciąży.
      Gdzie robiłaś iui ?
      Mi się nie udało, ale teraz startuję od nowego cyklu ,drugi raz. Może tym razem
      się uda. A Tobie, życzę II na teście.
      Pzdr.Kama.
      • wiktoriaa Re: czy po IUI moze pobolewać?? 16.07.04, 12:14
        robiłam w prywatnym gabinecie,to była moja pierwsza IUI..dlatego może tak
        panikuje...
        a jak wyglada wasza sytuacja ..z nasionkami, jajeczkami, ja miałam stymulacje
        bo słabe jajeczka,a męzyk ma nasienie..w sumie takie sobie..nie wiem czy IUI ma
        wogóle szanse..słaba morfologia,a zreszta podczas zabiegu mielismy tylko
        niecałe 2 dni zalecanej wstzremięźliwosci..mam nadzieje,ze jednak te mocne sie
        znalazły
        • Gość: Kama Re: czy po IUI moze pobolewać?? IP: 80.72.34.* 16.07.04, 13:15
          U mnie wszystko w porządku, tylko nasienie kiepskie.Nie wiem ,czy w takiej
          sytuacji można liczyć na powodzenie iui, ale jeszcze raz zaryzykujemy, a jak
          się nie uda to IVF.
          pZDR.Kama.
    • emadzik Re: czy po IUI moze pobolewać?? 16.07.04, 14:37
      Witam! Niestety bywa,że pobolewa i to mocno! Podobno jest to kwestia ilości i
      wielkości jajeczek, które rosną czasem w ostatnim momencie i stąd ten ból! One
      po prostu mają mało miejsca w jajnikach (bez stymulacji przecież nie ma ich aż
      tyle)U mnie bywają tak duże i w takiej ilości, że z łóżka wstać nie mogę! Ale
      zawsze jakoś daję radę bez leków (mam świadomość, żę nic złego się nie dzieje),
      więc się nie przerażaj, bo na pewno niedługo przejdzie.
      • wiktoriaa Re: dzieki Kama i emadzik 16.07.04, 16:12
        dzięki ..wlasnie wzielam sobie nospe..jakso deczko nityguje ból..
        Dziekuje i zycze wam jak naszybszego ujrzenia dwóch kreseczek...ufff.my to sie
        mamy ale czego sie nie zrobi dla dwoch krech

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka