Dodaj do ulubionych

po laparo....?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 11:06
czy po laparoskopi(która jest bezpośrednio po @)można "działać" z mężem czy
jest to wszystko tak obolałe że ten cylk przechodzi do przeszłości?
kiedy Wy wznowiłyśćie starania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: po laparo....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:23
      Ja miałam miesiąc temu laparo i mój gin powiedział mi że zaraz jak tylko dostne
      @ mam działać z mężem; @ dostałam o dziwo regularnie (2 tyg po laparo)i teraz
      czekam na cud, pojutrze mam termin @ i mam nadzieje że nie przyjdzie już i
      Tobie tego tez zyczę
      • kornelcia75 Re: po laparo....? 17.07.04, 19:48
        Witam dziewczynki!ja miałam laparoskopie w pazdzierniku 2003 a w styczniu
        zaszłam w ciaze,czego wam tez w takim szybciutkim czasie zyczę.
        pozdrawiam ja i Maks(30 tydz)
    • lidek0 Re: po laparo....? 18.07.04, 19:35
      Ja po laparo robiłam jeszcze HSG, żeby wyeliminować ewentualne zrosty, które po
      laparo mogą /choć żadko/ się pojawić.
      • Gość: trops7 Re: po laparo....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:54
        ale ja już miałam HSG jakiś rok temu i nowy lekarz powiedział że do końca nie
        jest to badanie obiektywne i zlecił laparo mam stracha bo jakoś nie wierze w
        znieczulenia, narkozy i "głupiego Jasia"
        • lidek0 Re: po laparo....? 19.07.04, 08:27
          Laparo daje informacje jak pracują jajniki, HSG sprawdza czy wszystko jest
          drożne i może usunąć małe zrosty, które moga powstać po laparo. ja gdybym miała
          decydowac się na badania ponownie zrobiłabym najpier laparo potem HSG, ale w
          końcu kogoś musisz się słuchać
    • Gość: gość Re: po laparo....? IP: *.retsat1.com.pl 18.07.04, 22:49
      miałam rok temu laparoscopię w kwietniu a juz na koniec maja byłam w ciąży .
      tego też wam życzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka