Gość: trops7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 11:06 czy po laparoskopi(która jest bezpośrednio po @)można "działać" z mężem czy jest to wszystko tak obolałe że ten cylk przechodzi do przeszłości? kiedy Wy wznowiłyśćie starania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: po laparo....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:23 Ja miałam miesiąc temu laparo i mój gin powiedział mi że zaraz jak tylko dostne @ mam działać z mężem; @ dostałam o dziwo regularnie (2 tyg po laparo)i teraz czekam na cud, pojutrze mam termin @ i mam nadzieje że nie przyjdzie już i Tobie tego tez zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: po laparo....? 17.07.04, 19:48 Witam dziewczynki!ja miałam laparoskopie w pazdzierniku 2003 a w styczniu zaszłam w ciaze,czego wam tez w takim szybciutkim czasie zyczę. pozdrawiam ja i Maks(30 tydz) Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: po laparo....? 18.07.04, 19:35 Ja po laparo robiłam jeszcze HSG, żeby wyeliminować ewentualne zrosty, które po laparo mogą /choć żadko/ się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trops7 Re: po laparo....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:54 ale ja już miałam HSG jakiś rok temu i nowy lekarz powiedział że do końca nie jest to badanie obiektywne i zlecił laparo mam stracha bo jakoś nie wierze w znieczulenia, narkozy i "głupiego Jasia" Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: po laparo....? 19.07.04, 08:27 Laparo daje informacje jak pracują jajniki, HSG sprawdza czy wszystko jest drożne i może usunąć małe zrosty, które moga powstać po laparo. ja gdybym miała decydowac się na badania ponownie zrobiłabym najpier laparo potem HSG, ale w końcu kogoś musisz się słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: po laparo....? IP: *.retsat1.com.pl 18.07.04, 22:49 miałam rok temu laparoscopię w kwietniu a juz na koniec maja byłam w ciąży . tego też wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś