Dodaj do ulubionych

Stanisław Nowicki/Sopot-androlog

23.07.04, 12:36
Czeka nas chyba wizyta u androloga.
Chciałam zaczerpnąć z waszych doświadczeń informacji na temat tego lekarza,
czy warto u niego zasięgnąć porady itp?
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: Stanisław Nowicki/Sopot-androlog 23.07.04, 12:55
      Byliśmy u niego kilka razy, jakieś 6 lat temu...
      -najpierw mąż- wywiad, instrukcje dotycz ace badania nasienia
      -mąż, dostarczył "chłopaków"
      - mąż, dostarczył mnie, z "chłopakami" w środku smile
      Czyli mieliśmy u niego badanie nasienia i test "po stosunku".
      Po tym wszystkim powiedział "nic dla Państwa nie mogę zrobić"... bo wszystko
      było w porządku.
      Lekarz był dość sympatyczny, wyglądał na kompetentnego, choć nie do końca mogę
      to ocenić bo nas nie leczył.
      Acha, miał rację, zaszłam w ciążę rok później (w sumie po 3 latach starań).
      Moje dzieci są poniekąd dowodem że badanie było prawidłowe...
      • aniulekq Re: Stanisław Nowicki/Sopot-androlog 23.07.04, 13:05
        Kasiaba1!
        Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedz!
        Na razie jesteśmy na etapie poszukiwań jakiekolwiek androloga,jedynego jakiego
        udało mi się znależć to właśnie dr Nowickiego. A może polecisz jakiegos innego?
        Mimo wszystko ciesze się, ze napisałas mi o nim opinię, bo wiesz teraz nie
        wiadomo któremu lekarzowi ufac. Przez 7 miesięcy chodzilismy do pseudo
        specjalisty od niepłodności, który powiedział, że wszystko z moim mężem ok, mi
        sie jednak wydaje, że nie jest zbyt dobrze.
        • Gość: kasiaba1 Re: Stanisław Nowicki/Sopot-androlog IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.04, 13:18
          Kiedyś była taka "szkoła" leczenia niepłodności- pierwsze dwa lata nie robi się
          nic, tylko czeka.
          Po dwóch latach- najpierw badanie nasienia, potem działania u kobiety.
          Do dr Nowickiego trafiliśmy właśnie na badanie "nasionek".

Na dzień dzisiejszy pewnie poszłabym (i chodzę zresztą) do Invicty, na pewno
          robią tam badanie nasienia.
          A swoją drogą, przez moje perypetie ginekologiczne chyba ciężko znaleźć lekarza
          w Trójmieście z którym nie miałabym doczynienia (oczywiście często w szpitalu,
          a nie w prywatnym gabinecie).
          • aniulekq Re: Stanisław Nowicki/Sopot-androlog 23.07.04, 15:33
            U nas jest taka sprawa: I badanie męża wyszło tragicznie, potem w innym miejscu
            (u pseudo specjalisty) dobrze i teraz szykujemy się do następnego badania, żeby
            już wszystko było wiadomo. Dla mnie Invicta to ostateczność, chociaż jeżeli
            będzie trzeba to oczywiście tam pojadę.Ostateczność dlatego, bo własnie tam
            wyszły te złe wyniki, nie winię oczywiście kliniki, ale wiesz...mam jakoś
            niechęć. Może mi przejdzie ale na razie szukam typowego lekarza od "męskich"
            spraw.
            • Gość: uppa Re: Stanisław Nowicki/Sopot-androlog IP: 62.181.160.* 25.07.04, 01:25
              czy mozesz mi powiedziec kogo nazywasz pseudo specjalista? i gdzie poza invikta
              mozna zrobic naprawde szczegolowe bdanie nasienia. My leczymy sie u dr
              Gosciniaka w Gdansku.
              • aniulekq Re: Stanisław Nowicki/Sopot-androlog 25.07.04, 09:13
                Badanie nasienia będziemy robić teraz w Gdyni w laboratorium Procner (ul.
                Abrahama 40), pseudo lekarz przyjmuje w poradni niepłodności w Szpitalu Morskim
                też w Gdyni. Oczywiście w Inviccie tez przyjmują bardzo wykwalifikowani
                specjaliści, takze nie zrażaj się moim postem-poprostu wiesz mamy taki may uraz
                po tym badaniu nasienia męża.
                Twojego lekarza niestety nie znam crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka