Gość: cetka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 19:13 macie moze jakies doswiadczenia z tym lekarzem z wwy? pomaga? czy jakies badania maz powinien miec na pierwsza wizyte (ma badanie ogolne spermy sprzed pol roku)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga lublin Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:00 cześć byliśmy z mężem rok temu na jednej wizycie i byłam zdegustowana!!!!: ((((( jako osoba - miły, ale nie podobało mi się to, że strasznie szblonowo i szybko wszystko załatwił i tyle kasy(( wizyta krótka, nie za bardzo jest czas na zadawanie pytań, pozlecał mase badań dla męża, usg jamy brzusznej, prostaty i jader, kupę badań nasienia, posiewy(co się okazało potem zbyteczne!!), masę szczepień itd. włosy mi urosły, a najgorszym przeżyciem było badanie męża w mijej obecności, to forma nie podoba mi się w novum, badanie zarówno kobiety jak i meżczyzny w obecności małżonka, ja wiem, że wiemy jak wyglądamy, ale to strasznie krępujące przynajmije dla mnie , jak mąż patrzy jak lekarz bada!!!! (chociaż ja tego nie doświadczyłam ale słyszałam jak opowiadała dziewczyna), kazał dr mężowi zdjąć spodnie i bez krępacji badanko!!! byłam w szoku!!!! nie wiedziałam, gdzie wcisnąć oczy, więc patrzyłam na ścianę( także sama wizyta mnie bardzo rozczarowała i już drugi raz nie pojechaliśmy, ponieważ znalazłam androloga w lublinie.Jeszcze jedno usg nie od każdego doktora uważają za dobre , dr Wolski poleca swoich kolegów(( czyli ręka rękę myje , a kasa leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: dr. wolski - androlog IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 20:14 o rany, to mnie zmartwilas. ale poczekam jeszcze na inne opinie. co do badania w obecnosci meza - w novum jest albo parawan, albo usg stoi w pokoiku obok. jesli nie chcesz, to maz nie musi uczestniczyc w badaniu. ja chcialam, ale kazalam mu stanac przy glowie. czy moge spytac jakie wyniki ma twoj maz? moj ma 19 mln i 50% ruchliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata30 Re: dr. wolski - androlog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:21 Zajrzyj tutaj: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5061&postdays=0&postorder=asc&highlight=dr+wolski&s tart=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:50 cetko, to moje wspomnienia, myślę, że możesz sie wybrać i zasiegnąć jego opinii, nie zaszkodzi ) oczywiście weź wyniki, będzie miał jakię obraz , powiem jeszcze tyle, że kiedy pani w jednym z lubelskich przychodni med zobaczyła tą kartkę z zaleceniami to powiedziała, ze pójdę z torbami!!!!! za same usg zapłaciliśmy prawie 300 zł, a gdzie koszty hormonów itd(( ja wiem, ze to masę kasy kosztuje, jakoś sobie poradziła, troszkę się udało na kasę chorych , pozatym przeraża mnie to, że światem rządzi kasa!!!!! i to jest przykre, widać nawet jak lekarze zachowują się w państwowych a jak w prywatnych przychodniach, ((( ale cóż takie czasy(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: dr. wolski - androlog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:33 No coż,oto moje odczucia. Wiem ,że gdy będzie (mam nadzieję) wreszcie upragniona ciąża,to będę miałam różowe okulary , a narazie .... Na bocianie pisałm już , że Wolski za każdym razem na wizycie zadaje szablonowo ten sam zestaw pytań - jak wzwody ?!, jak ochota na seks, czy większa ,czy mniejsza .Już się do tego przyzwyczaiłam , ale na drugiej ,czy trzeciej wizycie to byłam zdziwiona tymi pytaniami. Ponadto tak jak napisała Aga, również doznałam szoku , jak Wolski nagle kazał mężowi rozebrać się i na moich oczach badał go przez odbyt, widziałm skrępowanie mojego męża i też nie wiedziałm gdzie oczy podziać.Żeby myślał,że nie widzę -patrzyłam w bok. My kobiety, jesteśmy przyzwyczajone ,że bada nas się tam, a faceci na codzień nie biegają do andrologów ! I momo ,to ,że na każdą wizytę do gina wchodzę z mężem , jeszcze nigdy nie uczestniczył w badaniu z głową między moimi nogami ! W każdym bądź razie nasienie po kuracji W. uległo poprawie - z 6 mil, na 15 (badanie z maja,teraz mam nadzieję ,że jest lepiej), a że było kiepskie od początku ,to już inna sprawa. Może jak by było tylko trochę poniżej normy ,to bym była już w ciązy, a tak to jedyna nadzieja przy słabych plemnikach to i tak ICSI. Pzdr.Kama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:56 nie pamiętam dokładnie wyników mojego męża, mam je wszystkie dobrze ukryte ale nie było rewelacyjne, po leczeniu choragonem poprawiło się znacznie i już następny cykl po zakońvczeniu leczenia męża i po moim hsg był sukcesem..ciaża ale na krótko(( androlodzy mają podobny schemat leczenia , wkońcu doszkalją się w tej dziedzinie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:43 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18366 cetko to jeszcze jeden link, tutaj masz adres innego androloga, może skorzystasz powodzenia )))) Odpowiedz Link Zgłoś