Dodaj do ulubionych

dr. wolski - androlog

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 19:13
macie moze jakies doswiadczenia z tym lekarzem z wwy? pomaga? czy jakies
badania maz powinien miec na pierwsza wizyte (ma badanie ogolne spermy sprzed
pol roku)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga lublin Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:00
      cześćsmile byliśmy z mężem rok temu na jednej wizycie i byłam zdegustowana!!!!:
      ((((( jako osoba - miły, ale nie podobało mi się to, że strasznie szblonowo i
      szybko wszystko załatwił i tyle kasysad(( wizyta krótka, nie za bardzo jest czas
      na zadawanie pytań, pozlecał mase badań dla męża, usg jamy brzusznej, prostaty
      i jader, kupę badań nasienia, posiewy(co się okazało potem zbyteczne!!), masę
      szczepień itd. włosy mi urosły, a najgorszym przeżyciem było badanie męża w
      mijej obecności, to forma nie podoba mi się w novum, badanie zarówno kobiety
      jak i meżczyzny w obecności małżonka, ja wiem, że wiemy jak wyglądamy, ale to
      strasznie krępujące przynajmije dla mnie , jak mąż patrzy jak lekarz bada!!!!
      (chociaż ja tego nie doświadczyłam ale słyszałam jak opowiadała dziewczyna),
      kazał dr mężowi zdjąć spodnie i bez krępacji badanko!!! byłam w szoku!!!! nie
      wiedziałam, gdzie wcisnąć oczy, więc patrzyłam na ścianęsad(
      także sama wizyta mnie bardzo rozczarowała i już drugi raz nie pojechaliśmy,
      ponieważ znalazłam androloga w lublinie.Jeszcze jedno usg nie od każdego
      doktora uważają za dobre , dr Wolski poleca swoich kolegówsad(( czyli ręka rękę
      myje , a kasa leci
      • Gość: cetka Re: dr. wolski - androlog IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 20:14
        o rany, to mnie zmartwilas. ale poczekam jeszcze na inne opinie. co do badania
        w obecnosci meza - w novum jest albo parawan, albo usg stoi w pokoiku obok.
        jesli nie chcesz, to maz nie musi uczestniczyc w badaniu. ja chcialam, ale
        kazalam mu stanac przy glowie.

czy moge spytac jakie wyniki ma twoj maz? moj ma 19 mln i 50% ruchliwosci...
    • Gość: agata30 Re: dr. wolski - androlog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:21
      Zajrzyj tutaj:
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5061&postdays=0&postorder=asc&highlight=dr+wolski&s
      tart=0
    • Gość: Aga Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:50
      cetko, to moje wspomnienia, myślę, że możesz sie wybrać i zasiegnąć jego
      opinii, nie zaszkodzi smile) oczywiście weź wyniki, będzie miał jakię obraz ,
      powiem jeszcze tyle, że kiedy pani w jednym z lubelskich przychodni med
      zobaczyła tą kartkę z zaleceniami to powiedziała, ze pójdę z torbami!!!!! za
      same usg zapłaciliśmy prawie 300 zł, a gdzie koszty hormonów itdsad(( ja wiem,
      ze to masę kasy kosztuje, jakoś sobie poradziła, troszkę się udało na kasę
      chorych , pozatym przeraża mnie to, że światem rządzi kasa!!!!! i to jest
      przykre, widać nawet jak lekarze zachowują się w państwowych a jak w prywatnych
      przychodniach, sad((( ale cóż takie czasysad((
    • Gość: Kama Re: dr. wolski - androlog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:33
      No coż,oto moje odczucia. Wiem ,że gdy będzie (mam nadzieję) wreszcie
      upragniona ciąża,to będę miałam różowe okulary , a narazie ....
      Na bocianie pisałm już , że Wolski za każdym razem na wizycie zadaje szablonowo
      ten sam zestaw pytań - jak wzwody ?!, jak ochota na seks, czy większa ,czy
      mniejsza .Już się do tego przyzwyczaiłam , ale na drugiej ,czy trzeciej wizycie
      to byłam zdziwiona tymi pytaniami.
      Ponadto tak jak napisała Aga, również doznałam szoku , jak Wolski nagle kazał
      mężowi rozebrać się i na moich oczach badał go przez odbyt, widziałm
      skrępowanie mojego męża i też nie wiedziałm gdzie oczy podziać.Żeby myślał,że
      nie widzę -patrzyłam w bok. My kobiety, jesteśmy przyzwyczajone ,że bada nas
      się tam, a faceci na codzień nie biegają do andrologów ! I momo ,to ,że na
      każdą wizytę do gina wchodzę z mężem , jeszcze nigdy nie uczestniczył w badaniu
      z głową między moimi nogami !
      W każdym bądź razie nasienie po kuracji W. uległo poprawie - z 6 mil, na 15
      (badanie z maja,teraz mam nadzieję ,że jest lepiej), a że było kiepskie od
      początku ,to już inna sprawa. Może jak by było tylko trochę poniżej normy ,to
      bym była już w ciązy, a tak to jedyna nadzieja przy słabych plemnikach to i tak
      ICSI.
      Pzdr.Kama.
    • Gość: Aga Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:56
      nie pamiętam dokładnie wyników mojego męża, mam je wszystkie dobrze ukrytewink
      ale nie było rewelacyjne, po leczeniu choragonem poprawiło się znacznie i już
      następny cykl po zakońvczeniu leczenia męża i po moim hsg był sukcesem..ciażasmile
      ale na krótkosad(( androlodzy mają podobny schemat leczenia , wkońcu doszkalją
      się w tej dziedzinie smile)))
    • Gość: Aga Re: dr. wolski - androlog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:43
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18366
      cetko to jeszcze jeden link, tutaj masz adres innego androloga, może
      skorzystasz powodzenia smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka