Dodaj do ulubionych

Ból jajnika

11.06.13, 20:14
Dziewczęta powiedzcie mi , 06.06 powinnam mieć @ ale do dziś jej nie mam, na ciąże nie liczę,ale za to dziś mi tak na papiernicza lewy jajnik ,że po prostu kosmos,nigdy nie robiłam testów owulacyjnych bo mam @ nie regularnie aż dziś zrobiłam taki test i są dwie kreski czyli mam owulację czy to jest możliwe....w tym dniu?boli mnie lewy a prawy mam niedrożny.
Czy to owulacja może byc tak jak test pokazał czy nie pęknięty pęcherzyk?
Obserwuj wątek
    • koralik35 Re: Ból jajnika 12.06.13, 14:03
      To by oznaczało, że Ci się cykl nie tylko wydłużył, ale też przesunął o 3 tygodnie?! Sporo. Przy PCO mega długie cykle są możliwe, ale wtedy na ogół bezowulacyjne. Ja bym może jednak sprawdziła możliwości inne (ciążowe) jeśli jest szansa, a potem do doktora?
      • starajacasie82 Re: Ból jajnika 12.06.13, 14:23
        Kiedyś czytałam, że testy owulacyjne też wychodzą pozytywnie przy ciąży, więc może coś jest na rzeczy smile Najlepiej zrób betę, niewielki koszt, a przynajmniej będziesz wiedzieć co jest grane.
    • emily123 Re: Ból jajnika 13.06.13, 12:12
      jezeli kreska testowa na tescie owulacyjnym jest bardzo intensywna to rzeczywiscie moze to byc ciaza. tak slyszalam. a dlaczego nie liczysz na ciaze? ja mysle ze juz ci sie udalo.
      • wiki1976 Re: Emili123 13.06.13, 15:28
        Kochana nie liczę na ciążę ponieważ staram się od 4 lat i nic, 2 IUI bez skuteczne w tamtym roku okazał się niedrożny prawy jajowód więc bez urazy na co liczyć.....?
        test zrobiłam tak z ciekawości ponieważ bardzo mnie bolał jajnik a miałam akurat test owulacyjny....musiał by się chyba cud zdażyć aby to była ciąża.....
        • koralik35 Re: Emili123 13.06.13, 15:37
          Wiki, a co Ty masz do cudów? wink całe to forum na ten temat. Jak widzisz lepszych pomysłów nie mamy - test ciążowy dla kontroli i do lekarza, bo na co czekać?
          • blue_orchidea Re: Emili123 13.06.13, 19:17
            cuuda sie zdarzają!! smileja tez czekam na ten cud...

trzymam kciuki żeby Ci się udało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka