Gość: Anka IP: *.rtk.net.pl 30.07.04, 11:53 Witam, czy zna ktoś może dobrego ginekologa w Krakowie. prosze o namiary. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiiik Re: Ginekolog- kraków 30.07.04, 13:18 Mogę ci polecić dr. E. Górecka. przyjmuje na ul. Sebastiana 22 tel 423-25-23. Mi polecily ją dziewczyny z forum i jestem zadowolona. Bardzo fajna kobieta wszystko cierpliowie tłumaczy, gabinet wyposażony jest w usg. Jak chcesz więcej poczytac na temat lekarzy to poszukaj w wyszukiwarce jest tam tez duzo pozytywnych opinii na temat dr. Góreckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
samiamidi123 Re: Ginekolog- kraków 14.06.15, 21:17 Jeśli chcesz iść do kobiety to polecam Doktor Iwonę Błaszkiewicz. Przyjmuje ona w Centrum Medycznym Ujastek w Krakowie Jest godnym polecenia ginekologiem moim zdaniem. Potrafi bardzo dokładnie wyjaśnić a przede wszystkim doradzić. Daje bardzo życiowe wskazówki, można czuć się u niej bardzo swobodnie bez żadnego skrępowania. Więcej informacji o adresie i danych kontaktowych można znaleźć na kcp.pl/lekarz/iwona-blaszkiewicz/ginekolog/krakow/ Odpowiedz Link Zgłoś
nula0 Re: Ginekolog- kraków 08.07.15, 23:55 W krakowie polecam doktora Bartłomieja Golanskiego, przyjmuje na ul. Czystej oraz doktora Andrzeja Wojtysia przyjmuje na Placu Szczepańskim oraz na Królowej Jadwigi w przychodni Arka ( do niego ciężko z terminami ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laurakrol Re: Ginekolog- kraków 21.12.15, 08:07 znajdzlekarza.pl/ginekolog/Krak%C3%B3w?range=10&uwz=1&0=0&latlng=0 Odpowiedz Link Zgłoś
sumok0066 Re: Ginekolog- kraków 21.03.16, 11:44 Moją ciążę prowadził dr Andrzej Bałasz, także gorąco polecam, całą ciążę byłam spokojna o zdrowie malucha Tutaj znajdziesz adres kcp.pl/lekarz/andrzej-balasz/ginekolog-polozna-poloznik/krakow/ Odpowiedz Link Zgłoś
skowronek90 Re: Ginekolog- kraków 05.10.16, 10:46 Co do krakowskich ginekologów to mam doświadczenia chyba z 4 gabinetami. Różnie bywało. Teraz chodzę na Podkowińskiego do doktora Łabiaka. Jest okej. Dobry lekarz, ma podejście, nie zbywa pacjentki twierdząc – że wszystko jest w porządku, a pani się coś tylko zdaje (a miałam takie przypadki z innymi lekarzami). Na miejscu wykonuje przeglądowe USG, ogólnie gabinet robi dobre wrażenie, jest przyjemnie urządzony. Odpowiedz Link Zgłoś