Dodaj do ulubionych

Do ANIULEkQ

06.08.04, 21:08
Witam cie! mam pytanie odnośnie ziół: po laparo nie miałam jeszcze @,czy moge
już zacząc pić zioła czy powinnam poczekac az dostane @? Dziękuje za
odpowiedz, Olesja
Obserwuj wątek
    • aniulekq Re: Do ANIULEkQ 06.08.04, 22:17
      Witam Olesjo!

A więc tak: najlepiej jakbys zrobiła test ciążowy bo może akurat się udało po
      laparo-jeżeli nie jestes na 100% w ciązy to możesz pić ziółka juz od zaraz,
      natomiast jezeli test jest dodatni to raczej nie, bo jedym ze składników jest
      RUTA, która powoduje skórcze macicy, a w konsekwencji moze doprowadzic do
      poronienia, dlatego nasze ziółka lepiej pic do owulacji, potem przerwa do @,
      chyba że tak jak pisałam jesteś pewna że nie jesteś w ciąży. Ale tego nigdy nie
      mozna wykluczyć bo cuda się zdarzają....więc lepiej zrobić przerwę.
      Życze powodzenia!
      I pozdrawiam!
    • olesja1 Re: Do ANIULEkQ 06.08.04, 22:39
      ANIULEKQ,jezeli mam zrosniete jajowody to chyba moge pic ziola przez caly cykl?
      Prawda jeszcze nie robilam HSG na droznosc jajowodow,bo gin powiedziala ze
      musze poczekac az dostane @ po laparo.A poza tym mam niedrozne(podobno)obydwa
      jajowody,wiec do ciazy i tak nie dojdzie(a chcialabym!!!)
      • aniulekq Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 10:09
        Olesju uwierz mi, że cuda się zdarzają i nawet kiedy twierdzisz, ze może się
        nie udać-to się udaje, dlatego dla pewności zrób test i jeżeli będzie negatywny
        to zacznij pić ziółka. A co do przerwy od owulacji do @ to też warto zrobic bo
        tak jak pisałam moze sie zdarzyć wszystko , wiec lepiej dmuchaj na zimne!
        Pozdrawiam!

Acha, po laparo cykl może się troche wydłuzyć, mi sie spózniała @ chyba z 10 dni
    • olesja1 Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 13:43
      Dziekuje CI,ANIULEKQ! Napradwde dziekuje!Chyba znowu uwierzylam w cuda.Milo
      jest wiedziec ze zawsze moge z WAMI pogadac,i dostac jakas rade! Olesja
      • aniulekq Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 18:33
        Zawsze jest kochana jakaś rada na te nasze choróbstwa.
        Ja zastanawiam się nad inv w przyszłym roku jak nie uda mi się zaciązyć po
        zaleczeniu endometriozy.
        Trzymam mocno kciuki za Twoje powodzenie!!!
    • olesja1 Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 19:19
      Tez trzymam kciuki za CIEBIE i kazda,kto stara sie o dzidziusia! Tez myslalam o
      ivf, ale odloze to narazie.Moze stanie sie cud! Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka