olesja1 06.08.04, 21:08 Witam cie! mam pytanie odnośnie ziół: po laparo nie miałam jeszcze @,czy moge już zacząc pić zioła czy powinnam poczekac az dostane @? Dziękuje za odpowiedz, Olesja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: Do ANIULEkQ 06.08.04, 22:17 Witam Olesjo! A więc tak: najlepiej jakbys zrobiła test ciążowy bo może akurat się udało po laparo-jeżeli nie jestes na 100% w ciązy to możesz pić ziółka juz od zaraz, natomiast jezeli test jest dodatni to raczej nie, bo jedym ze składników jest RUTA, która powoduje skórcze macicy, a w konsekwencji moze doprowadzic do poronienia, dlatego nasze ziółka lepiej pic do owulacji, potem przerwa do @, chyba że tak jak pisałam jesteś pewna że nie jesteś w ciąży. Ale tego nigdy nie mozna wykluczyć bo cuda się zdarzają....więc lepiej zrobić przerwę. Życze powodzenia! I pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
olesja1 Re: Do ANIULEkQ 06.08.04, 22:39 ANIULEKQ,jezeli mam zrosniete jajowody to chyba moge pic ziola przez caly cykl? Prawda jeszcze nie robilam HSG na droznosc jajowodow,bo gin powiedziala ze musze poczekac az dostane @ po laparo.A poza tym mam niedrozne(podobno)obydwa jajowody,wiec do ciazy i tak nie dojdzie(a chcialabym!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 10:09 Olesju uwierz mi, że cuda się zdarzają i nawet kiedy twierdzisz, ze może się nie udać-to się udaje, dlatego dla pewności zrób test i jeżeli będzie negatywny to zacznij pić ziółka. A co do przerwy od owulacji do @ to też warto zrobic bo tak jak pisałam moze sie zdarzyć wszystko , wiec lepiej dmuchaj na zimne! Pozdrawiam! Acha, po laparo cykl może się troche wydłuzyć, mi sie spózniała @ chyba z 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
olesja1 Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 13:43 Dziekuje CI,ANIULEKQ! Napradwde dziekuje!Chyba znowu uwierzylam w cuda.Milo jest wiedziec ze zawsze moge z WAMI pogadac,i dostac jakas rade! Olesja Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 18:33 Zawsze jest kochana jakaś rada na te nasze choróbstwa. Ja zastanawiam się nad inv w przyszłym roku jak nie uda mi się zaciązyć po zaleczeniu endometriozy. Trzymam mocno kciuki za Twoje powodzenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olesja1 Re: Do ANIULEkQ 07.08.04, 19:19 Tez trzymam kciuki za CIEBIE i kazda,kto stara sie o dzidziusia! Tez myslalam o ivf, ale odloze to narazie.Moze stanie sie cud! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś