Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:47 wczoraj gin mi ja przepisał, niestety zgubiłam kartkę z dawkami i kiedy brać . POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: jak brać luteinę????????? 18.08.04, 10:49 masz brac dopochwowo czy podjezykowo? na pewno bedziesz brac 2x dziennie dlaczego dostalas luteine? na wszelki wypadek czy masz niedomoge lutealna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak brać luteinę????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:11 na wszelki wypadek, ale w których dniach cyklu ja brać? Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: jak brać luteinę????????? 18.08.04, 11:16 Kasiu, ja też biorę na wszelki wypadek, gdy zajdę żeby podtrzymać ciąże i lekarz powiedział o braniu od owulacji, czyli mniej więcej od 15 dc. (też zalezy jak długi masz cykl). Pytałam sie na forum i najlepiej jest brać w dwa dni po owu najbezpieczniej. Życzę II kreseczek, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jak brać luteinę????????? 18.08.04, 11:20 po owulacji, potem 10 lub 12 dni po owulacji robisz beta hcg z krwii i jak nie ma ciazy to odstawiasz luteine i czekasz na miesiaczke. jak ciaza to bierzesz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś