Gość: smutna IP: *.rozbark.net / 212.244.164.* 19.08.04, 08:56 witam od 2 lat nie mam miesiączki przez anoreksje. teraz osiągnełam już swoją wyjściową wage, jem w miare normalnie ale ona nie powróciła. znacie jakies sposoby?? a tak to co zrobić zeby miec większe piersi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maraguska Re: miesiączka IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 10:39 Kochana, musisz isc do lekarza. Nie ma innego wyjscia. Masz pewnie duze zaburzenia, wszystko sie rozregulowalo, dwa lata bez miesiaczki to duzy problem. Nikt tutaj nie powie Ci, zebys wziela taki czy inny lek, bo wiekszosc lekow jest na recepte i nie wolno ich zazywac bez przepisu lekarza. Z reguly piersi powiekaszaja sie podczas brania pigulek hormonalnych anykoncepcyjnych (tak bylo w moim przypadku). -- Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: miesiączka IP: *.rozbark.net / 212.244.164.* 19.08.04, 11:08 ja sie lecze u endokrynologa ale narazie niechce mi przepisac. po tabletkach się powiekszą a czy biodra tez?? jakie są konsekwencje brania takich leków?? Odpowiedz Link Zgłoś