Dodaj do ulubionych

Pregnyl przy CLO

14.09.04, 18:52
hej, dziewczyny, mam takie pytanko, czy przy CLO pęcherzyki nigdy nie pekają
same i trzeba zawsze brac Pregnyl??
Obserwuj wątek
    • pszczolka2 Re: Pregnyl przy CLO 14.09.04, 19:17
      Witam Cię!!! Pęcherzyki pękają same, ale czasami zdarza aię, że nie pękają i
      wtedy trzeba podać pregnyl. A więc nie martw się na zapas, jeżeli trafiłaś na
      dobrego lekarza, to on przy monitoringu będzie widział czy pękły, czy nie a
      wtedy podejmie napewno słuszną decyzje co do leku, czy go podać czy niesmile
      Pozdrawiam Cię i zobaczysz będzie dobrze. Mi samej osobiście pękają, nawet te
      bardzo dużesmile))
      • Gość: kalinosia Re: Pregnyl przy CLO IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:07
        dzięki pszczółko smile mam nadzieję, że mi też będą same pękać no i mam dobrego
        lekarza smile To będzie mój 1 cykl z CLO . Wszytskiego dobrego Ci życzę - aga
      • Gość: mała Re: Pregnyl przy CLO IP: *.crowley.pl 07.10.04, 10:43
        u mnie przy braniu clo i po podaniu pregnylu pęcherzyk nie pekł,tylko zrobil
        sie z niego torbiel niestety.
    • gosia.testy Re: Pregnyl przy CLO 14.09.04, 22:35
      Na szczeście nie! U mnie nie pękły. Zresztą nawet po Pregnylu nie pękały!
      Będziesz miała monitorowaną owulację? Życzę wiec powodzenia. Bądź dobrej myśli
      i wyluzuj sie (wiem, ze to slogan, ale skuteczny!)
      • Gość: kalinosia Re: Pregnyl przy CLO IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:36
        tak, oczywiście , stymulację będę miała monitorowaną. 1-szy raz mam przyjść 8
        dc. Normalnie nie mam problemów z pękaniem pęcherzyków, więc mam nadzieję, że
        przy CLO też ich nie będzie smile.Powodzenia
      • Gość: Marecka Re: Pregnyl przy CLO IP: 80.244.128.* 23.09.04, 12:05
        Witam, co się potem dzieje jak pęcherzyk nie pękł i przetrwal na następny cykl
        owulacyjny? Czy ktos mial taki przypadek?
    • Gość: aga2831 Re: Pregnyl przy CLO IP: *.fish.ar.szczecin.pl 15.09.04, 10:07
      Witam kalinosia !mam te same obawy co Ty ! dziś po raz pierwszy wzięlam clo ( 5
      dc) i mam nadzieję ze wszystko bedzie rosło prawidłowo a potem pieknie pękną i
      bedą dzidziusie! czego i Tobie życzę! Zaczęlaś juz brać clo???????
      • Gość: kalinosia Re: Pregnyl przy CLO IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:34
        hej aga smile Jestem bardzo ciekawa jak to będzie u Ciebie, czy możesz na bieżąco
        informować? smile) ja jeszcze nie zaczęłam bo czekam na @
        • Gość: aga2831 Re: Pregnyl przy CLO IP: *.fish.ar.szczecin.pl 15.09.04, 11:39
          Mam nadzieję ze wszystko będzie tak jak być powinno ! Ok będę informowała, dziś
          pierwsza tabletka wzięta, żadnych zmian !!!! hahahha Pozdrawiam
          aga
    • mamalgosia Re: Pregnyl przy CLO 07.10.04, 11:16
      nie, nie ma takiej reguły
      • Gość: Neja Re: Pregnyl przy CLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:14
        A ja jestem teraz na Progynova mite, a dopiero od następnego clo - ale bez
        monitoringu przez 2 cykle na razie, jak się nie uda to wtedy dopiero
        monitoring, nie wiem dla czego tak zadecydowała lekarka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka