kalinosia 14.09.04, 18:52 hej, dziewczyny, mam takie pytanko, czy przy CLO pęcherzyki nigdy nie pekają same i trzeba zawsze brac Pregnyl?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: Pregnyl przy CLO 14.09.04, 19:17 Witam Cię!!! Pęcherzyki pękają same, ale czasami zdarza aię, że nie pękają i wtedy trzeba podać pregnyl. A więc nie martw się na zapas, jeżeli trafiłaś na dobrego lekarza, to on przy monitoringu będzie widział czy pękły, czy nie a wtedy podejmie napewno słuszną decyzje co do leku, czy go podać czy nie Pozdrawiam Cię i zobaczysz będzie dobrze. Mi samej osobiście pękają, nawet te bardzo duże)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Pregnyl przy CLO IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:07 dzięki pszczółko mam nadzieję, że mi też będą same pękać no i mam dobrego lekarza To będzie mój 1 cykl z CLO . Wszytskiego dobrego Ci życzę - aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Pregnyl przy CLO IP: *.crowley.pl 07.10.04, 10:43 u mnie przy braniu clo i po podaniu pregnylu pęcherzyk nie pekł,tylko zrobil sie z niego torbiel niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.testy Re: Pregnyl przy CLO 14.09.04, 22:35 Na szczeście nie! U mnie nie pękły. Zresztą nawet po Pregnylu nie pękały! Będziesz miała monitorowaną owulację? Życzę wiec powodzenia. Bądź dobrej myśli i wyluzuj sie (wiem, ze to slogan, ale skuteczny!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Pregnyl przy CLO IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:36 tak, oczywiście , stymulację będę miała monitorowaną. 1-szy raz mam przyjść 8 dc. Normalnie nie mam problemów z pękaniem pęcherzyków, więc mam nadzieję, że przy CLO też ich nie będzie .Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecka Re: Pregnyl przy CLO IP: 80.244.128.* 23.09.04, 12:05 Witam, co się potem dzieje jak pęcherzyk nie pękł i przetrwal na następny cykl owulacyjny? Czy ktos mial taki przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Pregnyl przy CLO IP: *.fish.ar.szczecin.pl 15.09.04, 10:07 Witam kalinosia !mam te same obawy co Ty ! dziś po raz pierwszy wzięlam clo ( 5 dc) i mam nadzieję ze wszystko bedzie rosło prawidłowo a potem pieknie pękną i bedą dzidziusie! czego i Tobie życzę! Zaczęlaś juz brać clo??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Pregnyl przy CLO IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:34 hej aga Jestem bardzo ciekawa jak to będzie u Ciebie, czy możesz na bieżąco informować? ) ja jeszcze nie zaczęłam bo czekam na @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Pregnyl przy CLO IP: *.fish.ar.szczecin.pl 15.09.04, 11:39 Mam nadzieję ze wszystko będzie tak jak być powinno ! Ok będę informowała, dziś pierwsza tabletka wzięta, żadnych zmian !!!! hahahha Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: Pregnyl przy CLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:14 A ja jestem teraz na Progynova mite, a dopiero od następnego clo - ale bez monitoringu przez 2 cykle na razie, jak się nie uda to wtedy dopiero monitoring, nie wiem dla czego tak zadecydowała lekarka... Odpowiedz Link Zgłoś