kattrin1 23.09.04, 10:29 Cześć, Tak sie stęskniłam za Toba i wogóle za wszytskimi))) Powiedz co u Ciebie? Nadeszla ta wredna @@ czy już masz fasolkę?))Oj fajnie by było))) Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaba1 Re: Do Kasiaba:))) IP: *.gdynia.mm.pl 23.09.04, 14:00 Hej, u mnie 11 dc , więc z fasolką na razie czekam na Ciebie A poza tym mam taki nawał pracy że nie myślę wcale o fasolce, teraz wskoczyłam na chwilkę na forum, bo chciałam dziś iść na spotkanie z dziewczynami w Gdańsku, ale nie dam rady Pozdrawiam Cię serdecznie i dzięki za pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Do Kasiaba:))) 23.09.04, 14:14 Oj to podobnie ja, mam dziś 15 dc. i chyba już jestem po owu lub jesczez końcówka, wiec znowu bedziemy czekać razem)))))) CZekam na wieści od Ciebie, jak samopoczucie i moze jakies objawki)))) Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Do Kasiaba:))) 28.09.04, 19:13 Kattrin, co tam u Ciebie nowego?? Bo ja dziś byłam u gina (nie "mojego", tylko zastępczego, bo mój na urlopie), wzięłam receptę na Duphaston i zaczynam brać... Odebrałam wyniki prolaktyny- 106 mlU/l, po obciążeniu i 60 min 1462 nie wiem czy to dobrze czy żle, lekarka mruknęła "może być", ale zapytam jeszcze mojego gina jak wróci... Jakoś kompletnie nie mam wiary w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś