Dodaj do ulubionych

In vitro Białystok - Artemida

16.04.16, 23:31
Witam, jestem packentką Artemidy .... obecnie oczekuję na betę po 2 transferze, może Ty też jesteś "po" albo "przed" i poszukujesz wsparcia smile zapraszam do dyskusji - z inne tematy i pytania również miłe widziane smile Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jamamusia35 Re: In vitro Białystok - Artemida 16.04.16, 23:35
      Moje dzieci mają już 4 lata. Artemida jest super. Czułam się tam jak domu. Rozumiana, akceptowana, zaopiekowana.
      • domibstok Re: In vitro Białystok - Artemida 19.04.16, 16:24
        A u jakiego lekarza prowadzilas ciążę?
    • wiktunia11 Re: In vitro Białystok - Artemida 24.05.16, 09:12
      Ile kosztuje porod w Artemidzie?
    • lagisia Re: In vitro Białystok - Artemida 23.07.16, 14:52
      Hej, wczoraj miałam punkcje niestety ze względu na moje PCOS zarodki musza zostać zamrożone (estradiol 6800). Artemida bardzo fajna a prof. konkretny i rzeczowy. Czekam na transfer we wrześniu. A jak tam u Was?
      • magi3006 Re: In vitro Białystok - Artemida 27.07.16, 09:53
        Hej, dziewczyny zamierzam podjąć leczenie w Artemidzie, niestety w Moim przypadku możliwe jest tylko in vitro. nie wiem jak mam się nastawiać... Możecie coś powiedzieć o kosztach i jak przebiega leczenie?
        • summer_29 Re: In vitro Białystok - Artemida 27.07.16, 13:15
          Hej dziewczyny, mam do sprzedania leki które mi zostały po in vitro, puregon 600, gonapeptyl Daily, clexane. Cena na pewno korzystna. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt ewypoczta @op.pl powodzenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka