Dodaj do ulubionych

utrogest - brac dalej?

IP: *.54.206.154.tisdip.tiscali.de 30.09.04, 17:07
jestem w 4 tc. dzisiaj bylam u mojego lekarza ktory potwierdzil ta radosna
nowine. ale zapmnialam sie spytac czy mam brac dalej ten progesteron, ktory
bralam przed ciaza z powodu mojego pco. przypominam sobie ze cos mi kiedys
moja lekarka wspominala ze jak wystapi ciaza to zebym nie przestawala ale
teraz nie wiem juz czy i jak mam to dawkowac a do lekarki nie moge sie
dodzwonicsad poradzcie cos bo bardzo chce zeby dzidzia sie dobrze rozwijala i
zeby jej nic nie brakowalo. pozdrawiam
ps. nie przestawajcie wierzyc w cuda ja jestem najlepszym przykladem tego ze
sie zdarzajasmile)))
Obserwuj wątek
    • migotkaa1 Re: utrogest - brac dalej? 30.09.04, 17:21
      Gratulacje!!!!!!!! Teraz dbaj o siebie i maleńką fasolkę. Ja dziś byłam na USG
      i jeszcze nic nie widać, ale mam nadzieję że za tydzień zobaczę moje maleństwo.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki Magda
    • Gość: i. Re: utrogest - brac dalej? IP: *.54.206.154.tisdip.tiscali.de 30.09.04, 17:33
      czesc migotkosmile)) super ze mnie znalazlassmile mialam sie odezwac ale jakos teraz
      mysle tylko o dzidzi i zeby sie dobrze rozwijalo. w ktorym jestes tygdniu? bo u
      mnie juz bylo widac. tez bylam dzisiaj na usgsmile nawet przynioslam wydruk zeby
      pokazac mezowi bo nie chcial wierzyc ze przy jego slabych wynikach moglo sie
      udacsmile ale androvit bede mu dalej podawac i w przyszlym tyg idziemy na badania
      bo jesli ma jakies bakterie to i tak trzeba je wyleczyc przeciez. trzymam kciuki
      za wasze szczescie. i.
    • migotkaa1 Re: utrogest - brac dalej? 30.09.04, 17:47
      Dziś zaczynam 5tc od ostatniej miesiączki. Rano byłam na oddziale ze względu na
      minimalne plamienie tam zbadano mnie i zrobiono USG na którym jeszcze nic nie
      było widać. Lekarz pocieszył mnie że wszystko jest ok i jak przyjdę za 7 dni to
      już powinnam zobaczyć mojego bąbelka. Tak więc teraz leżę plackiem i liczę że
      wszystko będzie ok. Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka