Dodaj do ulubionych

objawy ciąży???????????????????????????????

IP: *.veranet.pl 12.10.04, 18:25
dziś mam 25 dc a pare dni temu dość ostro bolały mnie jajniki, szczególene
ten aktywny w tym cyklu, a to był naprawde duzo silniejszy bol niz ten
zwyczajowy przedmiesiaczkowy i mamdzis dodatkowo lekkie plamnienie,
delikatne, ale jednak. Czy mozelwe ze to objawy wczesnej ciazy????
Piersi zupełnie niezmienione
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 12.10.04, 19:21
      Zawsze jest mozliwosc ciąży.POczekaj jeszcze i zrób test w terminie @ .Życzę II.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
    • Gość: Misiaczek Re: objawy ciąży??????????????????????????????? IP: *.stomilsanok.pl / 212.244.181.* 13.10.04, 08:01
      Wiesz, miałam podobne objawy jak Ty. Odczuwam kłucie w jajniku, tym w którym
      była owulacja w tym miesiącu.
      Dziś mam 25dc i poniważ bardzo się denerwowałam, zrobiłam rano test. Niestety
      wyszła tylko jedna kreska, ale może akurat Tobie wyjdą dwie, czego Ci życzę z
      całego serca.

Nie wiem ,czy nie za wcześnie zrobiłam test, ale myślę, że już by coś pokazał,
      gdyby miał pokazać....
      • maretina Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 13.10.04, 09:06
        Gość portalu: Misiaczek napisał(a):

> Wiesz, miałam podobne objawy jak Ty. Odczuwam kłucie w jajniku, tym w którym
        > była owulacja w tym miesiącu.
        > Dziś mam 25dc i poniważ bardzo się denerwowałam, zrobiłam rano test. Niestety
        > wyszła tylko jedna kreska, ale może akurat Tobie wyjdą dwie, czego Ci życzę z
        > całego serca.
        >
        > Nie wiem ,czy nie za wcześnie zrobiłam test, ale myślę, że już by coś
        pokazał,
        > gdyby miał pokazać....

a wlasnie, ze moze ciaza byc, jesli w 25 dc test jej nie pokazal. zrob bete,
        albo czekaj do terminu @.
        pozdrawiam
        • Gość: Misiaczek Re: objawy ciąży??????????????????????????????? IP: *.stomilsanok.pl / 212.244.181.* 13.10.04, 09:10
          Cześć Maretinko!
          Zrobiłam test, bo dziś jest ostatni dzień z Luteiną.
          Jak myślisz, czy gdybym jej nie odsawiła, to mogłoby to zaszkodzić
          mojemu "ewentualnemu" dzidziusiowi?
          A jeżeli jej nie odstawię, to czy dostanę okres normalnie?
          • maretina Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 13.10.04, 09:12
            moj lekarz kaze odstawiac progesteron jak mam pewnosc, ze nie ma ciazy.
            progesteronem bobasaowi absolutie nie zaszkodzisz, jak bedzie ciaza, to
            powinnas brac luteine do 16 lub 20 tc.
            jesli mozesz to dla pewnosci oznacz beta hcg, chyba ze test robilas min 14 dni
            po owulacji i nie wyszedl..... ale pamietam jak emis.p miala 13 dni po owulacji
            bete niecale 11 i jest dobrzesmile
            • maretina Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 13.10.04, 09:13
              ps. progesteronnie zahamuje @, mozesz np dostac ja o 2-3 dni pozniej.
              pozdrawiam
              • lesia28 Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 13.10.04, 15:26
                Poradzcie
                -owulacja byla (wykazaly to testy owulacyjne)
                -od owulacji mam caly czas podwyzszona temperature 36,9-37,1
                - nie wytrzymalam i zrobilam test w 22 dc - negatywny sad
                -piersi nie bola , choc dziwnie powiekszone , wlasciwie nic nie boli , ale ta
                temperatura , czy mozliwe ze test nie wykazal ciazy a jednak jest
                • samanta25 Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 13.10.04, 15:45
                  Lesia28 to że masz temperaturę na poziomie 36,9-37,1 nie musi świadczyć o ciąży
                  Wszystko zależy od tego jaką miałaś temperaturę przed owulacją.
                  Poza tym 22 d.c. to zdecydowanie za wcześnie na testowanie

-----------
                  czekam na cud 33 cykl
                  www.fertilityfriend.com/home/samanta
                  • magdulka26 Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 13.10.04, 16:01
                    Lesia podwyższona tempka po owu. swiadczy tylko o tym że ona miała
                    miejsce.Jesli natomiast utrzymuje sie ona w dniu przewidywanej @ to może to
                    świadczyć o ciazy.Mi np,tempka spada dopiero w dniu lub dzień przed spodziewaną
                    @.Jesli natomiast @ nie wystapi a tempka będzie podwyższona to może byc to
                    oznaka ciazy.

Chcę zajść tak jak słoneczko
                    • lesia28 Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 13.10.04, 16:42
                      dzieki za odpowiedzi , mam nadzieje te temp nie spadnie i @ nie wystapi , dzis
                      mam 27 dc poczekam jeszcze ze dwa dni i zrobie kolejny test , a jak nie
                      sprobujemy w przyszlym miesiacu
    • lesia28 Re: objawy ciąży??????????????????????????????? 15.10.04, 15:00
      dzis 29 dc a miesiaczki nie widac, temp nie spada- 37 , powinnam zrobic kolejny
      test ,ale sie boje ze moze byc negatywny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka