Dodaj do ulubionych

Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII?

IP: *.chello.pl 12.10.04, 23:15
Lecze sie w Novum. Dostałam skierowanie do szpitala na laparoskopie. Ponieważ
od roku mieszkam w Warszawie chce ją wykonac w tym miescie. Chciałabym aby
tym razem koszty refundowała Kasa Chorych. Płace składki a jak do tej pory
nic z tego nie mam, całe dotychczasowe leczenie i badania pokrywałam ze
swojej kieszeni. Kochane forumowiczki pomóżcie mi znależc szpital z klasą w
którym mogłabym wykonać laparo nie czując dyskomfortu z powodu warunków.
Licze na waszą wiedze i doświadczenie. Buziaki !
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII 13.10.04, 07:51
      Musisz naleźć lekarza, który da Ci skierowanie. Państwowy chyba tego nie zrobi
      bo nawet jak go znajdziesz to musiałabyś sie u niego leczyć. Szkoda, że nie
      pomyslałaś wcześniej o leczeniu sie równieś państwowo /na forum dla starających
      się jest lista ginów na NFZ/. Mogłabyś do tej pory oszczędzić sporo kasy. Ja
      moge polecić Ci swoja lekarke, przyjmuje co prawda tylko prywatnie, ale pracuje
      w św.Zofii i laparo można u niej zrobić na NFZ. Napisz jak chcesz namiary.
      • moon1 Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII 13.10.04, 09:48
        Lidek,

napisz pls namiary na swoja lekarke. Sadze, ze i mi sie to przyda. Bede bardzo
        wdzieczna.
        Pozdrawiam serdecznie
        • lidek0 Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII 14.10.04, 08:17
          dr Marzena Padzik Moczydłowska ul.Marsa 101/103 tel 611 87 43 przyjmuje we
          wtorki i czwartki od 16.
          • Gość: Moon1 Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 14.10.04, 09:22
            Serdeczne dzieki smile
            • lidek0 Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII 15.10.04, 07:41
              Tylko pamietaj, ze laparo niesie za soba ryzyko zrostów.
    • Gość: Anka Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 13.10.04, 12:20
      CZeść, Ja leczyłam się u dr Bańkowskiej w Instytucie Matki i DZiecka(jest
      świetnem gin-endokrynologiem) i ona dała mi skierowanie na laparoskopie w
      Instytucie.Polecam Instytut www.imid.med.pl
      • Gość: kiciek2 Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.citec.com.pl / *.citec.com.pl 13.10.04, 12:46
        Hej!!! a jak długo czekałaś na wyniki po laparoskopii, tzn. kiedy po zabiegu Ci
        powiedzieli co wybadali i na jak długo L-4????
        Dziękismile prawdopodobnie za tydzień tez tam się znajdęsmile
        • Gość: solaris Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:01
          Ale ponąć nie jest ważne czy leczyłam sie państwowo czy prywatnie. Skierowanie
          jest wazne w kazdym przypadku! Nawet pani doktor z novum zostawiła na nim puste
          miejsce aby w momenecie wybrania szpitala mogła wpisac jego nazwe.
        • Gość: Anka Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 14.10.04, 10:01
          CZeść. Wynik miałam tego samego dnia,właściwie to zaraz po wybudzeniu jeszcze
          na sali operacyjnej lekarz mi powiedziął ze wszystko w porządku, następnego
          dnia rano mnie wypisali do domku, a zwolnienie dostałam na 9 dni,najgorsza dla
          mnie była narkoza, strasznie źle się po niej czułam, i szczerze Ci powiem ze
          bardzo mi się to zwolnionko przydało, odpoczęłam sobie. Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: mk Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.chello.pl 15.10.04, 14:27
      ja miałam w św Zofii polecam czysto miła obsługa dostałam zwolnienie na 30 dni
      • Gość: chaos Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 15:54
        coś dziwnego ,bo ja dostałam tylko 14,bo przy laparo tyko tyle dawali...
        ale też bardzo polecam ten szpital,wszyscy serdeczni i mili,a skierowanie
        dostałam od Dr.Dąbrowskiej pracowała w przychodzi przyszpitalnej św.Zofii,a
        leczę się w Novum
        • Gość: solaris Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.chello.pl 17.10.04, 16:26
          A szpital św. Rodziny na Mokotowie? Nie wiecie jak tam jest? Warto robic tam
          laparoskopię?
    • Gość: ANNA Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.jarsat.pl 17.10.04, 17:30
      JA JESTEM PO LAPAROSKOPI W SZCZECINIE I NIC NIE PŁACIŁAM
      • Gość: Roma Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: 213.25.91.* 18.10.04, 10:01
        Witajcie,
        bezpłatnie laparo moze byc wykonane tylko na podstawie skierowania od lekarza,
        który ma podpisaną umowę z NFZ. Skierownie z Novum to płatna laparoskopia. Mi w
        Novum poradzili załatwienie od "państwowego" lekarza, bo na ich skierownie
        kosztowało to wtedy 1500zł jak mi powiedziano.
        Ja dostałam skierowanie od dr z Karowej bez problemu tam też zrobiłam laparo i
        polecam, super warunki smile

Mi po laparo zrosty sie nie porobiły, w II cyklu zaszłam w ciażę, w tej chwili
        synek ma 15 m-cy.
        • Gość: solaris Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:04
          Dzieki Roma! Chyba rozwiałaś moje wszelkie watpliwości. Wiesz nigdy nie
          musiałam iść do szpitala i nie wiem jak to teraz wszystko działa. A pamietasz
          moze jak nazywała sie dr z Karowej?
          • Gość: Roma Re: Najlepszy SZPITAL w Warszawie do LAPAROSKOPII IP: 213.25.91.* 19.10.04, 13:03
            Tak, dr. Pękala smile dzięki niej mam synka smile)
            Polecam Karową super tak jest, pokoje jedno i dwuosobowe, życzliwa obsługa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka