Dodaj do ulubionych

Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.10.04, 15:30
Kochane zrobiłam dziś test owulacyjny od Ewy i mam II kreski ,jestem w
totalnym szoku nie wiem czy sie cieszyć czy też nie .Dziś mam 19 dc ,zero
objawów tylko siku robię częściej niż zwykle.Jestem poprostu
zaszokowana ,czyzby sie udało i zaszłam jak słoneczko ....????
Jakoś nie mogę w to uwierzyć że to może byc ciąża ...
Obserwuj wątek
    • samanta25 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 15:32
      Gratuluję następnej szczęściarze smile i życzę spokojnej ciąży

Ps. kiedy miałaś owu skoro test dzisiaj wyszedł w 19 d.c. ????

---------
      czekam na cud 33 cykl
      www.fertilityfriend.com/home/samanta
    • Gość: michalinnaa Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.um.krakow.pl 14.10.04, 15:39
      Magdulak, tak się Cieszę, że aż mnie coś w środku ścisnęło.
      Moje gratulacje, pamiętaj o fluidkach ciażowych. Buziaczki. Cieszę się razem z
      Tobą ogromnie.
    • Gość: Nati Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.24.* 14.10.04, 16:11
      Zrobiłaś test OWULACYJNY???? czy CIĄŻOWY?????? Bo {(może się mylęsmile))}wg. mnie
      owulacja a ciąża, to dwie różne sprawy... Ale jeśli się mylę i faktycznie
      jesteś w ciąży, to z serca gratuluję!!
      • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 16:17
        Tak robiłam owulacyjny ,owulacje miałam 8dni temu potwierdzoną na usg.Wiem od
        Ewy że testy owu wykrywają ciąże pod warunkiem że są pozytywne a mi taki
        wyszedł.Hm może za wcześnie sie cieszę przedemną termin @@@.
        • Gość: Nati Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.24.* 14.10.04, 16:21
          No to trzymam kciuki, żebyś za 9 m-cy mogła przytulić swoje maleństwo! A TY
          trzymaj kciuki za wszystkie starające się. Pozdrawiam!! smile)))))))
          • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 16:27
            Zawsze będę o Wam pamiętać ,jak narazie nie wynoszę sie od Was zostaje
            tu .Jesteście najlepszymi koleżankami pod słońcem smile)))
          • samanta25 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 16:28
            Magdulka wszystko będzie dobrze (pytałam o owu bo ja też mam krótkie cykle)

-----------
            czekam na cud 33 cykl
            www.fertilityfriend.com/home/samanta
        • oliwe Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 17:10
          Magdulko oby to było to, wystarczająco długo tu bawiłaś. Zyczę szczęścia.
          Nie złap jakiegoś wiruska. Pa
    • Gość: kalinosia Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:33
      3mam kciuki za ciążę smile))) Ale szczęściara z Ciebie smile) Powodzenia
    • pszczolka2 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 16:52
      Dopiero co włączyłam komputer a tu na dzień dobry "Mam..............."
      Magdulko nawet nie wiesz jak się ciesze, naprawde bardzo, bardzo. Wiem, że
      robiłaś test owulacyjny i wyszły dwie, niemniej jednak bądź bardzo ostrożna i
      zrób sobie test ciążowy a to dlatego, że może dojść do samoistnego poronienia a
      pewnie tego nie chcesz. Wiem, że radość jest ogromna i cieszysz się bardzo, ale
      uważaj bo natura lubi płatać różne figle a do @ jeszcze kilka dni. Pozdrawiam
      Cię bardzo serdecznie i przesyłaj dużo fluidkówsmile))
      • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 17:34
        Wiem pszczółko że może i tak być ,bardzo sie tego obawiam sad((.Mam nadzieje że
        będzie wszystko w porządku.Całuje Was mocno i prosze o trzymanie kciuków a ja
        Wam przesyłam 100000000>>>>><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> łapcie je.
        • Gość: vikas Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 18:34
          Witaj w gronie mamuś!!!Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
          Uwazaj na siebie,a wy dziewczyny łapcie nasze połączone
          fluidki ciążowe:<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><
          <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
          <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><<><><><><><>
          <><><><><><><><><><><><><><><>>><><><><><><><><><><>...
      • mala00 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 18:46
        W prawie tym samym czasie mamy termin @ tzn u mnie jest teraz18 dzień cyklu.Nie
        robilam sobie testu bo nie mam i nie wpadlam na to żeby zrobić tak
        wcześnie.Kiedyś zrobiam sobie test w 23 dniu cyklu i nie bylo 2 kresek.Jak się
        póżniej okazalo bylam w ciąży.Fasolkę niestety stracilam w 10 tygodniu.Potem
        byly kolejne niepowodzenia i tak już ponad 4 lata.Wlalaś w moje serce tyle
        optymizmu i wiary tą informacją.Mam nadzieję,że przejdą na mnie te cudne
        fluidki i za pare dni ta wredna @ nie odwiedzi nas.Trzymaj się cieplutko i
        zdrowo.Trzymam za nas kciuki.
        • kattrin1 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 19:04
          ja sie tylko dołączam, wiesz co czuje i mysle ...hihihihihiii
          buziak, Kasiasmile)))))))))))))))))))))))))))))))
    • jamile Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 19:44
      Serdecznie gratulujęsmile)))

Magdulko, takie wieści to miód na moje serce
      Dzięki takim postom zawsze mi i sił i wiary w sukces przybywa

Kochana, z całego serca życzę Ci teraz wielkiego brzuchasmile))) 9 cudnych
      miesięcy i pięknego, zdrowego dzieciaczka
      • Gość: aniuszkaa Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:13
        Magdulko gratuluję !!!! I chyba nie muszę Ci przypominać, że teraz musisz
        szczególnie dbać o siebie smile)
    • kasiaba1 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 20:31
      No, co za wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!
      big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      Jak tak dalej pójdzie to się wszystkie przeniosą z tego forum na sąsiednie smile)))
      I dobrze.
    • gosia.testy Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 23:28
      Gratuluję! i rozsiej tochę swoich "zarazków ciążowych" smile
    • maretina Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 08:01
      gratuluje mamusiusmile)) dbaj o Wassmile
    • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 10:36
      Wiecie co ,ja nie wiem czy ta moja radość nie jest za wczesna,dziś powtórzyłam
      test owulacyjny niby są II ale ta testowa bardzo bardzo jasna ,wczoraj była
      bardziej widoczna niż dziś sad((Coś czuje że nic z tego noe będzie.Nie podoba mi
      sie to że jest taka bladziutka.Teraz jak przyjdzie @ to się załamię
      psychicznie.Boze po co ja tak wczesnie to zrobiłam ,żałuję bardzo.Moze ten test
      zrobił sobie jaja zemnie wczoraj sad(((((.Jest mi tak smutno.POzdrawiam Was
      Magda.
      • mala00 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 10:45
        Magdulko,może ten test pokazywal Ci poprostu końcówkę owulacji.Nie zalamuj
        się ,trzeba mieć nadzieję.Do @ jeszcze pare dni,czekam razem z Tobą.Ja myślę
        pozytywnie,to pomaga,mam nadzieję,że @ nas nie odwiedzi.Trzymaj się a wlaściwie-
        trzymajmy sie
        • Gość: agakra Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.10.04, 11:02
          ja tez sobie zrobilam te testy owulacyjne w 25dc i też była kreska, ale sie nie
          podniecalam za bardzo, bo w cuda nie wierze, po tygodniu poszlam na usg i
          nestety mialam torbiel. Najlepiej jest odczekac i zrobic test w dniu
          spodziewanej miesiaczki, jestes wtedy pewna w 100%, Te oczekiwania cwicza w nas
          cierpliwosc, i mysle, ze spokoj nas wynagrodzi. Powodzenia i trzymam kciuki za
          nas wszystkie.
          • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 12:48
            Gość portalu: agakra napisał(a):

> ja tez sobie zrobilam te testy owulacyjne w 25dc i też była kreska...

Miałaś tylko jedną czy dwie kreski ???

Vikasku staram sie mysleć pozytywnie ,chodź nie jest to łatwe.Mam teraz
            nauczkę ,juz nigdy przed spodziewanym terminem @ nie będę testować. Jestem
            człowiekiem który uczy sie na własnych błędach i teraz dostałam nastepną lekcję.
            Może jest ona bolesna ale na zawsze zostanie mi ona w pamięci.Pozdrawiam Cię
            cieplutko 3-maj się i dbaj o Was smile)))
            • Gość: agakra Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.10.04, 13:14
              mialam dwie kreski.
    • vikas Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 11:31
      Hej Magdulko co się stało to się nie odstanie!!!
      Zrobiłaś test ok!Teraz czekaj cierpliwie i niemyśl na czarno
      tak nie wolno i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Zamiast się zadreczać myśl pozytywnie.wyobrazaj sobie swoją
      malutką Fasolkę jak wędruje by zamieszkać na 9 miesięcy!
      Swoim mysleniem nie dajesz Jej szans,a nic więcej nie zrobisz.
      Musisz czekać!Myśl,że będzie dobrze ja w to wierzę!!!!
    • pszczolka2 Re: do magdulki!!! 15.10.04, 18:22
      Magdulko, Twoja wczorajsza radość jest jak najbardziej o.k, ale musisz
      wiedzieć, że tak jak już pisałam "natura lubi płatać różne figle" nie żałuj, że
      zrobiłaś test, ale musisz przyjąć do wiadomości, że zakończenie może okazać się
      inne niż tego oczekujesz, czego z całego serca nie życzę!!! Następnym razem
      może będziesz bardziej ostrożna, miejmy nadzieje, że następnego razu szybko nie
      będzie bo 9 miesięcy to długi czassmile)) Pozdrawiam Cię i głowa do góry. A gdy
      przyjdzie @ to nie załamuj się psychicznie bo nie warto, życie jest piękne,
      chociaż dla nas bywa troszeczke trudniejsze. Całuje Cię bardzo mocno i modlę
      się żebyś zaszła jak słoneczko.
    • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 18:48
      Kochana pszczółko ,jestem takim typem który uczy sie na własnych
      błędach.Postąpiłam troszkę pochopnie pisząc o tym wczoraj ,i teraz wiem że to
      był mój błąd.Byłam taka szczęśliwa ,radosna ze łzy same płynęły po
      policzkach...Nie chcę brać tej najgorszej wersji pod uwagę ,ale bynajmniej
      wiem co czują dziewczyny kiedy widzą II kreski na teście.Jest to naprawdę
      piękne uczucie ,nie da sie tego opisać.Na przyszłość będę troszkę bardziej
      ostrożna .Dostałam lekcje i na pewno z niej skorzystam.Jak przyjdzie @ postaram
      sie być silna ,ale wiem że łzy będą cisnąć sie od oczu ,będzie ból i żal a
      mogłam sobie tego oszczędzić.Cóż mam to na własne życzenie.Od wczoraj z trudem
      wchodzę na forum ,zrobiłam z siebie prawdziwą idiotkę i wacle nie tego nie
      wypieram.Teraz mogę tylko czekać ,nic mi nie poozostało innego.Co mnie nie
      zabije to mnie wzmocni.Dzieki za słowa otuchy ale sama jestem sobie
      winna.Zawsze duzo mówię jestem taka gadułą smile)) tym razem chyba dałam
      ciała smile).Pozdrawiam Magda.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • Gość: vikas Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 20:30
        Magdulko czyżbyś nie czytała mojego posta?!
        Powtarzam nie wolno Ci tak myśleć!!!!!
        Musisz cierpliwie czekać.Na pewno wszystko się ułoży
        i bedzie dobrze.Jeszcze będziesz sie smiać z tej swojej
        pochopności i płakać ze szczęścia.Bardzo Ci tego życzę!!!
      • mala00 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 21:23
        Nie jesteś żadną idiotką i nie wolno ci tak myśleć.Boże jak my jesteśmy pięknie
        zakręcone na cud,na nowe zycie,tylko my Forumowiczki umiemy się tak pięknie
        cieszyć z 2 kresek.Pamiętaj że nie wolno ci się tego wstydzić.Jesteśmy z tobą i
        nie denerwuj się bo tak wlaściewie jeszcze nie wiadomo....a może rozwija się w
        tobie fasolka?Trzymaj się!mala00
        • sarah75 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 23:16
          Magdulko na fali dzisiejszego obłedu testowania tez zrobiłam test i pokazała
          sie druga blada kreska. Robiłam test owu a rano zrobie test ciazowy. Narazie
          nie skacze z radości do góry bo wszystko może sie zdarzyc ale drgnęla we mnie
          nadzieja że może w końcu po 6 miesiącach sie uda. Nie wiem skąd biore siły zeby
          nie popasc w obłed robienia jednego testu za drugim ale chyba to jakie moga byc
          konsekwencje nakręcenia sie a potem roczarowania jeszcze trzymaja mnie chyba
          troche w ryzach. Magdulko uszy do góry wierze że to nie był fałszywy alarm i
          razem skoczymy na watek ciazowy a jeśli nawet nie to bedziemy miały więcej siły
          na dalsze starania.
          pozdrawiamsmile
    • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.04, 10:53
      Ja jestem troszkę skołowana ,nie wiem co sie
      dzieje w moim organiźmie.Dziś 21dc mam małe plamienie ,nie jest to krew tylko
      taki brązowy śluz.Kurcze @ powinna przyjść za tydzień nie wiem co jest
      grane.Biorę duphaston i nie powinnam mieć takich plamień,bynajmniej nie miałam
      ich w poprzednich cyklach,wszystko było co do dnia.A tu masz babo placek.Ech
      chyba nici z tegi cyklu szkoda sie łudzić ,pewnie trzeba będzie zacząć
      listopadowe starania.Dziewczyny dziękuję Wam za ciepłe słowa są dlamnie jak
      szklanka wody w upalny dzień na Saharze smile)).Wiem że powinnam byś silna ,nie
      mysleć negatywnie.W moim sercu jest teraz smutek i ból.Wiem że gdybym nie
      widziała tego testu @ by nie byłą dlamnie taka bolesna.Byłam dziś w
      kościele ,rodzice moi obchodzą 30-tą rocznicę ślubu ,łzy same płynęły mi po
      policzkach ,było mi tak smutno.
      Staram się jak mogę ,pomału będę sie podnosić nie mam innego wyjścia.Wiem że
      marudzę już kończę ,ale tu mogę się wypłakać do woli i nikt mnie nie skarci za
      to.Jesteście kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• michalinnaa Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.04, 11:50
        Moja droga Magdulko, mam małe opóźnieni bo nie byłam wczoraj przy kompie i
        jestem zdrózgotana Twoim zachowaniem. Wiem jak boli rozczarowanie choć nigdy
        nie miałam II kresek na żadnym teście to moment nadzieji odczytywania symptomów
        tak bardzo mnie nakręcał, ze potem długo nie mogłam dijść do siebie. Dlatego od
        jakiegoś czasu mam mocne postanowienie, ze test robę po tyg. od dnia
        spodziewanej @. Mam już dość rozczarowań. Nie wiem jakt to jest z testami
        owulac. ale poczekaj jeszcze trochę pełna nadzieji, przecież wiesz dobrze że
        niekiedy dziewczyny mają plamienia zamiast @ w terminie spodziewanej @. Wiele
        mi to mówiło i wiele to pissssało. Proszę badź dobrej myśli. Jawierzę, ze ci
        się udało.
        Wiesz psychologowie mówią tak: że ja myślisz negatywnie to się to spełni bo
        jest to samo spełniające się proroctwo.
        Więc musisz myśleś pozytywnie.Ja już załapałam ciążowe fluidki napewno mi się
        przydadzą w następnym miesiącu smile))))))))
        Buziaczki moja droga
    • Gość: Carmen Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.10.04, 15:51
      czemu po prostu nie zrobisz testu ciazowego lub bety? Nie rozumiem tego, gdyż
      ja np mam przez prawie caly miesiac 2 kreski na tescie owu, z tym ze leciutkie.
      W okresie owulacyjnym mam 2 mocne. Gdyby nie bylo roznicy to produkowaliby
      tylko testy owulacyjne zamiast ciazowych i owulacyjnych
      • tekla12 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.04, 18:37
        Magdulka, przykro mi, że przeżywasz takie huśtawki nastrojów. Nie chcę cię
        pocieszać, bo sama wiesz, że może być różnie. Ale plamienie tydzień po owu jest
        obiecujące. Poczekaj jeszcze tydzień na testowanko i nie spisuj od razu tego
        cyklu na straty. Pozdrawiam T.
        • mala00 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.04, 20:04
          Kochanie często się plami bo fasolka się wlaśnie zagnieżdża,więc bądz dobrej
          myśli.
          • aga_lub_marcin Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.04, 21:08
            Śledzę tylko Twój wątek Madzia, bo nie mam czasu wszystkich( dzisiaj 13 godz
            pracy) . Może to plamienie to implantacja? Madzia będzie dobrze skarbie,
            trzymam kciuki za Ciebie, bardzo , bardzo bym chciała, zebys zaciazyła. Zycze
            Ci tego równie mocno jak sobie.Po niedzieli może więcej będę miala sił to
            napiszę jak u mnie się rozwija sytuacja. Papatki
    • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.04, 17:46
      Podobno nadzieja umiera ostatnia ,cóż umnie ona juz chyba umarła.Straciłam już
      nadzieję, nadal mam dzis plamienia ,chodź są może mniejsze niż wczoraj ale
      jednak są.Pewnie hormony sie pochrzaniły sad(.Cóż listopad już niedługo i nowa
      nadzieja przedemną.Ale ja chyba już tracę wiarę ,wiedziałam że kiedyś
      wygasnę.Chyba przeceniła swoje siły ,nie jestem tak silna jak mi sie
      wydawało.Może kiedyś nabiorę sił ,ale nie wiem czy jeszcze chce.Wierzyłam tak
      mocno ,miałam w sobie tyle wiary ,chęci do walki.
      Chcę Wam podziękować za słowa otuchy ,optymizm jesteście naprawdę super
      koleżankami .Potraficie pocieszyć i dodać otuchy której ja teraz
      potrzebowałam.Muszę chyba dać sobie czas ,muszę odpocząć od tego
      wszystkiego.Jestem zmęczona tym wszystkim.Trzymajcie sie i załamujcie się tak
      jak ,jestem słaba psychicznie i mam ogromnego doła !!!!!!!!!!!!

• maretina Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.04, 18:54
        magdulka!
        takie doly to kobieca specjalnosc. jutro inaczej spojzysz na to. nawet jesli w
        tym cyklu nie bedzie ciazy to nic nie znaczy! bedziesz sie dalej starac.... az
        do skutku. trzymaj sie cieplo.
      • pszczolka2 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.04, 22:03
        Magdulko, jesteś "okropna" po co piszesz takie głupoty "straciłam już
        nadzieje"? "trace wiare, wiedziałam, że kiedyś wygasnę"? Nie przeceniłaś swoich
        sił, nadal jesteś silna i nadal masz chęć do walki - to teraz powinnaś sobie
        powtarzać a nie zadręczać się!!! Jak nie w tym miesiącu, to w następnym się
        uda, Boże jesteś jeszcze takie młoda, co Ci do głowy strzeliło? Gdybym miała do
        Ciebie blżej to już dawno zlałabym Cię przez kolanosmile)) Buziaczki cmok, cmok,
        głowa do góry!!!
    • moni27 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.04, 19:30
      Magdulko kochana! Proszę Cię - nie wolno Ci się teraz załamywać. Przecież już
      jesteś tak blisko upragnionej ciąży. Zarzywasz leki, jesteś pod kontrolą
      lekarza i napewno Ci się uda. Jesteś dobrą duszyczką na tym forum, zawsze
      umiesz pocieszyć, doradzić i wesprzeć w trudnych chwilach. Teraz Ty
      przerzywasz trudne chwile, ale wiem że to wszystko Bóg Ci wynagrodzi bo jesteś
      niezwykłą osobą, pełną optymizmu, pełną wiary i dobroci. Tacy ludzie jak Ty
      zasługują na to co najlepsze i dlatego uwierz w to, że Bóg nie pozwoli na to
      abyś długo przeżywała te trudne chwile. Pozdrawiam i całuję Cię mocno.
    • Gość: vikas Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.04, 19:33
      Magdulko to plamienie to faktycznie może być implantacja.
      Zarodek zagniezdzając się rani ścianki macicy i stąd plamienie.
      Czasami utrzymuje się ono pare godzin,a czasami dwa trzy dni.
      Najchetniej przełożyłabym Cie przez kolano,ale Dzidziusiowi
      to nie posluży za te czarne myśli.Dziewczyno nic tym nie wskórasz,
      a tylko zaszkodzisz.Pomyśl niezależnie od Twoich myśli stanie
      się to,co stać się musi i nie masz na to wpływu więc jedyne,co możesz
      zrobić to przestać się dołować by mieć siłę na dalszą ewentualną walkę,
      której równie dobrze może nie bedziesz musiała podejmować bardzo Ci
      tego życzę.trzymaj się cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • mala00 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.04, 20:18
        Proszę cię spójrz na to plamienie pozytywnie.Może ta fasolka która się teraz
        zagnieżdża daje ci w ten sposób znać byś się nie denerwowala i jej w tym
        zagnieżdżaniu nie przeszkadzala.Czekam razem z tobą pelna optymizmu i nadziei.U
        mnie dziś 21 dzień cyklu.Glowa do góry.
    • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 10:40
      Dziekuje za słowa otuchy.Ale by mi się dostało od Was lańsko w pupę gdybyście
      mnie tylko dostały w swoje ręce smile))strach sie bać.
      U mnie nadal bez zmian ,plamienia są a jakrze by inaczej smile).Mam to w nosie
      niech się dzieje co chce.Masz rację Vikasku nie mam wpływu na to co jest i
      będzie.Jedyne co mogę zrobić to siedzieć spokojnie na dupce i czekac.Jestem
      babą i czasem musze trochę pomarudzić inaczej być nie może to jest chyba juz
      wpisane w naszą naturę.Co wcale nie zmienia faktu że już mi lepiej na duszy.
      Pozdrawiam.

Chcę zajść tak jak słoneczko
      • aquarius72 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 13:04
        Cześć Magdulko,
        poczytałam sobie dopiero teraz cały ten wątek - i powiem Ci, że na tym samym
        wózku jedziemy. Też miałam wczoraj i dziś okropnego doła... Plamienia już od
        kilku dni - dziś ciutkę mniejsze.
        Magdulko - będzie co ma być, nie ma się co zadręczać, bo szkoda naszej
        psychiki. Poczekajmy w miarę spokojnie jeszcze te parę dni i zobaczymy się, co
        się okaże, dobrze?
        • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 14:14
          Hello ,u mnie dziś te plamienia ustapiły ale jeszcze się nie ciesze bo jutro
          moga np. wrócić.Cały czas żyją nadzieją że może się udało smile)Miałam isc na betę
          ale sobie odpuściałam ,co ma być to będzie .Szkoda się zadręczać Ty i
          dziewczyny macie rację ,nie mam wpływu na takie rzeczy.Trzeba poczekać a
          wszystko się wyjaśni.Pozdrawiam Magda.

Chcę zajść tak jak słoneczko
    • Gość: vikas Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.10.04, 16:53
      Nareszcie mi się podobasz!!!Tak trzymaj!
      bądż dobrej myśli,a reszta ułozy się pomalutku.
      Widzisz plamienie jest mniejsze.Gdyby miała to być @
      przeszłoby w krwawienie.Głowa do góry!!!
      • magdulka26 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.04, 10:25
        Dzieki Vikasku za ciepłe słowa,postanowiłam sie nie przejmować.Nie mogę
        powiedzieć że nie mam wcale plamień,przez cały czas mam wkładkę i jest na niej
        ze dwie plamki ,ale nie jest to krew.Sama jestem zdziwniona ,nie chcę już
        marudzić ale jeśli by to była implantacja to aż tyle by to trwało .Faktem jest
        ze w sobotę i niedzielę było większe plamienie w porównaniu z wczorajszm.Dzis
        tez jest znikome.Pozdrawiam smile))

• ewa.analityk1 Re: Mam II na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.04, 10:57
          jak nie pójdziesz na betę to ja ducha wyzionę nie żartuję i w końcu pokarm
          stracę z tego stresu, ja przy Asi plamiłam dokładnie tak samo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka