Dodaj do ulubionych

musze sie przyznac....

• marcepanna BARDZO SIE CIESZE MARETINO 20.10.04, 22:23
      a co u nicol ? nie wiesz czasem?
      • Gość: agakra Super IP: *.chello.pl 20.10.04, 22:44
        ciesze sie razem z toba!!!!! Zobaczysz, teraz bedzie wszystko dobrze.
        Pozdrawiam
      • maretina Re: BARDZO SIE CIESZE MARETINO 21.10.04, 06:11
        ma wylaczone ggsad
        • marcepanna Re: BARDZO SIE CIESZE MARETINO 22.10.04, 21:33
          Bylam zmeczona jak to pisalam
          Jeszcze raz bardzo bardzo serdeczne gratulacje Ty Waleczne Serce
          Pisz co dalej z dzidzia

Wlasnie bardzo amrtwie sie tym wylaczonym gg, strasznie to przygnebiajace. Tak
          jej bardzo tez kibicowalam.
          • maretina Re: BARDZO SIE CIESZE MARETINO 22.10.04, 21:55
            gadalam z nia chwile dzis. napisz na gg to odezwie sie jak bedzie moglasmile
    • Gość: kiciek2 Re: musze sie przyznac.... IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 23.10.04, 12:48
      Hej dopiero teraz przeglądam forum po tygodniu nieobecności (laparo w międzyczasiesmile) no i GRATULACJE!!!!!!! Trzymam kciuki, głowa do góry, musi być dobrze!!!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie!!!!
      • Gość: vikas Re: musze sie przyznac.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 13:11
        Marteino czy byłas już na usg,co powiedział lekarz?
        Mam nadzieję,że wszystko jest w porządku i nie ma
        powodów do obaw!?
        Będzie dobrze!!!
        • maretina vikas:) 24.10.04, 11:31
          na wizycie lekarz oznaczyl mi progesteron, estradiol i hcg. progesteron 24,
          estradiol powyzej 600, hcg 714.
          zwiekszyl mi dawke utrogestanu o 3 dziennie tym razem doustniewink ( nie wiem
          czemu, bo progesteron mam wysoki, no ale niech tak bedzie, tego moze byc
          wiecej).
          usg nie bylo, bo przy tak wczesnej ciazy nie chcial docent gmerac, powiedzial,
          ze pecherzyk z taka beta na pewno jest. on chce widziec dopiero zarodek. no
          trudno musze jakos sie uzbroic w cierpliwosc.
          od ciazy i rosnacych estrogenow wariuja mi zyly na nogcach wygladaja jak jeden
          wielki siniak! zatem od przyszlego tygodnia juz zwolnienie i lezenie z nogami w
          gorze i machanie stopamismile
          oby to wystarczylo bo jak nie to heparyna w brzuchuncertain
          wolalabym tego uniknac.
          trzymajcie kciuki bo boje sie jak nigdy! znowu mi sie ryczec chce, mam
          nadzieje, ze ciaza dalej bedzie ok, nogi mam gdzies gleboko!smile
    • kalinosia Cieszę się z Tobą:)))Gratuluję :-))! n/t 23.10.04, 17:23

• aga_lub_marcin Maretina... 23.10.04, 19:30
        serdecznie gratulujęsmileDbaj o siebie i kruszynkę. Kocham ciężarne kobietysmile
        • nicol.lublin do marcepanny 23.10.04, 21:00
          u mnie nadal źle, już kilka tygodni nie zaglądałam na forum, bo mnie zaczęło
          drażnić. zajrzałam dopiero dzisiaj po rozmowie na gg z maretiną. boże, tak się
          cieszę z maretiny, vikas i mojej koleżanki od ciasteczek madzi10. niestety
          marcepanno, u mnie nie ma widoków na lepsze jutro, chyba się zdecyduję na in
          vitro. teraz kiedy dziewczynom się udało bardziej w to wierzę... do tego
          wszystkiego rafal_md przestał mi odpisywać na maile, bardzo mnie to dołuje...
          a jak o mnie myślisz to skrobnij maila, podaję nowy adres dgryta@clab.com.pl
          • madziulaz Re: do Maretiny 25.10.04, 09:28
            I jak tam dzisiaj humorek? Lezysz? Nogi bola?
            Mi sie dzisiaj troche markotnie zrobilo jak mi pani dr powiedziala zeby sie
            jeszcze nie cieszyc...
            Bo to hCG to jeszcze niskie...a mi sie wydawalo ze ok.. skoro owu byla ok.4
            października..wiec raptem 3 tygodnie temu...
            Staram sie byc dobrej mysli..modle sie zeby bylo OK..musi byc.
            Pobrali mi krew..ok. 13 wynik...
            Trzymam kciuki za wszystkie DZiewczyny..
            Pozdr.
            m.
            • maretina Re: do Maretiny 25.10.04, 09:36
              trzymam kciuki za Ciebie!daj znac koniecznie. mialas juz usg?
              ja dzis mam znizke formy i zapisalam sie na usg w olsztynie. musze zobaczyc,
              nawet sam pecherzyk, ale musze i tyle.
              na dodatek zrobilam dzis w szpitalu awanture, ze hej, bo bylismy na badaniu
              genetycznym, na ktore od marca czekalismy. wynik za 4 tygodnie a pani
              powiedziala, zeby odebrac go 25 grudnia. najpierw zapytalam czy nie wie, ze na
              swieta bozego narodzenia mnie zapisuje na wizyte ( bo odbiera sie na wizycie),
              a potem powiedzialam, ze nie chce aby moj wynik lezal jeszcze miesiac, bo ja
              majac go moge miec albo spokoj albo dzialac i od slowa do slowa.... cala
              kolejka mnie popierala w rehjestracjibig_grinDDD
              • madziulaz Re: do Maretiny 25.10.04, 11:50
                Doskonale Cie rozumiem..uparlam sie dzisiaj na usg..i mi zrobili..
                jest pecherzyk..kazalam sobie wydrukowac obraz...zeby w chwilach zwatpienia
                popatrzec..
                Jest w jamie macicy, wiec to ok...jesli chodzi o wymiar..to nie moge sie
                odczytac na tym zdjeciu..nic wiecej nie powiedzieli..mam za dwa tygodnie
                przyjsc na kolejne usg, bo nie ma sensu wczesniej...
                Endo=14 mm (nie wiem czy nie za cienkie??)
                Bardzo dobrze ze zrobilam afere..to w koncu Twoje zycie i Twojego
                dziecka..najwazniejsze na swiecie dla ciebie...
                a jakiejs pani w okienku to za przepr."zwisa"
                Popieram..
                nie moge sie doczekac 13..wtedy dowiem sie ile urosla beta...
                Boziu jak sie denerwuje..
                m.
                • maretina Re: do Maretiny 25.10.04, 11:55
                  mam nadzieje, ze dzis rowniez zobacze swoj pecherzykwink
                  wiesz.... moze pora przestac latac na badania i cieszyc sie ciaza i pojsc na
                  umowione usg?
                  teraz badanie bety niewiele Ci powie, bo ona nie rosnie regularnie, jesli na
                  usg byl pecherzyk to ok. spokojnie, w 6 tc wiecej nie zobaczyszsmile pod koniec 7
                  tygodnia pewnie bedzie zarodek, moze bedzie juz widoczne serce, ale tez
                  niekoniecznie, bo czasami widac je dopiero w 8 tc. spokojnie, ciesz siewink
                  ps. latwo komus mowicwink, sama tez sie trzese jak galreta!smile
                  pozdrawiam i wierze, ze bedzie ok u nas obu.
                  marta
                  • madziulaz Re: do Maretiny 25.10.04, 12:36
                    Masz racje..trzeba odpuscic..poczekac..
                    Wiesz..ja wiem ze owulacje mialam ok.4 paździrnika..wiec to dopiero 21 dni od
                    owu...wiec malutko...
                    staram sie nie martwic..wierze w Opatrznosc...
                    pozdr.
                    magda
                    • maretina Re: do Maretiny 25.10.04, 12:55
                      myslalam, ze Ty mialas trasfer inv.... chyba cos pokielbasilamuncertain
                      • madziulaz Re: do Maretiny 25.10.04, 13:56
                        MAretinko mam kolejna bete- 1945
                        poprzednio we czwartek mialam 425,3..nawet pani w laboratorium powiedziala ze
                        ladnie rosnie..
                        Teraz na luz...i do lekarza za dwa tygodniesmile))
                        Wierze ze bedzie dobrze!!
                        Trzymam za Ciebiesmile)
                        pozdrawiam serdecznie
                        Magda
    • kask77 Re: musze sie przyznac.... 25.10.04, 12:18
      Wielkieeeee gratulacje!!!!
      Pozdrawiam i zyczę wszystkiego naj..naj...! Teraz juz wszystko bedzie dobrze!!
      Oj!Jak sie cieszę!!!
      kask
      • Gość: Monia Re: musze sie przyznac.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:26
        Czt sprawdzała któraś ile dziewczyn z forum zaszło w październiku? Bo mam
        wrażenie, że jakoś duzo! smile
    • maretina widzialam pecherzyk:)))) 25.10.04, 16:40
      4 ciaza, a ja pierwszy raz to cudo widzesmile))
      na razie na wielkosc jest taki jak opuszek malego palcasmile
      oby dalej wszystko bylo okwink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka