mik41 05.11.04, 14:12 wpisujcie sie i napiszcie w ktorym cyklu..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajka76 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 05.11.04, 14:45 a ja wczoraj sie dowiedzialam zaszlam w 4 cyklu z clo Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 05.11.04, 15:32 Ja w II w przy pierwszej ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
dudekmich Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 08.11.04, 07:58 Cześć Dziewczyny Ja zaczynam pierwszy cykl z CLO za kilka dni. Proszę powiedzcie jaka u was była przyczyna, że brałyście CLO? Jak długo wcześniej leczyłyście się? Jestem bardzo zainteresowana.... PISZCIE... Odpowiedz Link Zgłoś
mik41 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 08.11.04, 14:36 Ja dopiero zaczelam dzis mam 5 dc staramy sie z mezem od ok 1 roku ...raz sie udalao ale bez clo byla to wczesna ciaza,niestey po kilku dniach dostalam @.Mam nadzieje ze po clo sie uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 08.11.04, 16:18 Kilka cykli z clo i nadal tu jestem Pozdrawiam. 29 cykl starań - jestem już zmęczona(( Odpowiedz Link Zgłoś
gosiagosiaf Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 20.11.04, 19:00 Cześć, Przyjmowałam w tym cyklu clo po raz pierwszy, pęcherzyki urosły do 20 i 21 mm. Dostałam Pregnyl i czekam. Ciekawa jestem czy u Ciebie też to tak przebiegało, tzn czy mimo że urosły pęcherzyki i dostałaś pregnyl nie udało się zajść w ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
dytkob Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 22.11.04, 11:35 cześć, ja też zaszłam w ciążę po clo w 2 cyklu i mój efekt ma teraz 4,5 roku, nie brałam pregnylu na pęknęcie pęcherzyka, pękł chyba sam. Teraz staram się o druga fasolkę ale niestety bez powodzenia - tylko same kłopoty. Ale mam nadzieje że będzie lepiej. Trzymajcie się dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
agajablonska1 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 27.11.04, 02:55 pierwszy raz clo bralam 6 lat temu ,udalo sie za pierwszym podejsciem ,niestety poronilam.Dwa lata pozniej znowu clo i znow udalo sie za pierwszym podejsciem,mam teraz synka 4,5 roku.NIestety teraz staramy sie o rodzenstwo dla Dominika -mimo brania clo 4 cykle -nic......... Odpowiedz Link Zgłoś
pati_791 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 10.11.04, 14:57 dwa cykle i jak narazie...nic. Często analizuje wypowiedzi na forum i czasami mam wrażenie, że mój lekarz, tak naprawdę do końca nie wie co robić. Staramy się z mężem od ponad roku....i tracę jakiekolwiek nadzieje. Czy któraś z Was leczy się może w Bydg? Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 10.11.04, 15:15 ja zaczne lykac w niedziele po dwie tableteczki staramy sie tak na serjo od roku owulacje mam ale doktorek chce mna chyba bardziej potrzasnac a nie ukrywam ze i bym chciala biznieta w koncu to juz 11 rok po slubie Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 10.11.04, 21:54 Dwa razy zaszłam po clo[niestety poroniłam],pierwszy raz w drugim cyklu stosowania drugi raz w pierwszym obecnie mam drugi cykl stymulowany może też się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
mahdia Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 22.11.04, 12:57 Ja biorę Clo drugi cykl. W pierwszym pęcherzyk urósł tylko do 11mm. Od dzisiaj biorę drugą raz. Może się uda. Pozdarwiam mahdia Odpowiedz Link Zgłoś
elka21 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 22.11.04, 12:58 pierwszy cykl c clo, w nastepnym odstawienie i ciąża, to był chyba cud który teraz ma 6 lat, ale teraz staram sie od 4 lat i nic z tego nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
stillo CLO -system 25.11.04, 14:34 dobra czas na to pytanie: jak która brała CLO? w którym dniu zaczynała , w jakiej dawce i ile dni brania? Dodajcie jeszc ze w którym cyklu sie udaało. Z tego co widze to każdy lekaż przepisuje inaczej. W 2, 5, 9 dniu cyklu.Usystematyzujmy wiadomości Stillo@mm.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jpols Re: CLO -system 25.11.04, 21:38 Ja brałam CLO od 5 dnia cyklu i jeśli dobrze pamiętam to przez 4 dni. Na początku po 1/4 tabletki; skończyło się na całej tabletce i ciąży bliźniaczej:- ). W sumie około 5 miesięcy starań z CLO; 1,5 roku w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: CLO -system 26.11.04, 09:17 Pierwszy cykl od 5d.c. do 9d.c., 1tab x dziennie - bez efektu Drugi cykl od 3d.c. do 7 d.c., 1 tab x dziennie - dzisiaj pierwsza tabletka Odpowiedz Link Zgłoś
dudekmich Re: CLO -system 26.11.04, 09:40 Ja bbrałam w tym cyklu od 1 do 5 dnia. Jest to mój pierwszy cykl z CLO, czekam na efekty, dziś 16dc. POZDROWIENIA>>> Odpowiedz Link Zgłoś
ewdik Re: CLO -system 26.11.04, 10:39 Ja brałam od 5 do 9 dc, w 14 dc pregnyl a od 20 dc duphaston. Jest to mój drugi cykl. 3 dni temu miałam brunatne plamienia. Okresu nie ma. Robiłam test jeden dzień przed spodziewaną miesiączką ale negatywny. Wczoraj byłam u gina kazał zrobić bete, no i czekam na wyniki. Jak myslicie czy mogę mieć nadzieję? Dodam jeszcze tylko że piersi mam nabrzmiałe, a dziś zauważyłam żółte upławy. To czekanie mnie wykańcza. Odpowiedz Link Zgłoś
olek771 Re: CLO -system 26.11.04, 21:20 Brałam CLO od 5 do 9 dnia cyklu, pregnylu nie dostałam, bo pęcherzyki same pękają. U mnie była owulacja i druga faza w porządku, więc dostała CLO na jeden cykl (wspomagająco) i zaszłam w ciążę (choć przypuszczam, że u mnie zadziałała jeszcze psychika i to, że sobie odpuściłam - byłam po pierwszym poronieniu, a bardzo chcieliśmy mieć dziecko, a wtedy jakoś o tym przestałam myśleć).Niestety, poroniłam drugi raz, ciąża obumarła (8 tydzień), ale absolutnie tym się nie przejmuj, bo u każdego to wygląda inaczej, a przyczyn takiego zakończenia może być mnóstwo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: CLO -system 26.11.04, 22:30 ja mam 2 cykl na clo (ale po 1-szym była 2-miesięczna przerwa). Na dawce 2x1 nie rosły, teraz miałam 3x1 5-9 dc i miałam piękną owu z 2 pęcherzyków (w tym 1 miał 31 mm!!), pękły same, bez wspomagaczy. Teraz czekam Odpowiedz Link Zgłoś