Dodaj do ulubionych

Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po CLO

05.11.04, 14:12
wpisujcie sie i napiszcie w ktorym cyklu.....
Obserwuj wątek
    • kajka76 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 05.11.04, 14:45
      a ja wczoraj sie dowiedzialamsmile zaszlam w 4 cyklu z clo smile
    • ariana1 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 05.11.04, 15:32
      Ja w II w przy pierwszej ciąży.
      • dudekmich Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 08.11.04, 07:58
        Cześć Dziewczyny
        Ja zaczynam pierwszy cykl z CLO za kilka dni.
        Proszę powiedzcie jaka u was była przyczyna, że brałyście CLO?
        Jak długo wcześniej leczyłyście się?
        Jestem bardzo zainteresowana....
        PISZCIE...
        • mik41 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 08.11.04, 14:36
          Ja dopiero zaczelam dzis mam 5 dc staramy sie z mezem od ok 1 roku ...raz sie
          udalao ale bez clo byla to wczesna ciaza,niestey po kilku dniach dostalam @.Mam
          nadzieje ze po clo sie uda....
    • pszczolka2 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 08.11.04, 16:18
      Kilka cykli z clo i nadal tu jestemsmile
      Pozdrawiam.

29 cykl starań - jestem już zmęczonasad((
      • gosiagosiaf Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 20.11.04, 19:00
        Cześć,

Przyjmowałam w tym cyklu clo po raz pierwszy, pęcherzyki urosły do 20 i 21 mm.
        Dostałam Pregnyl i czekam. Ciekawa jestem czy u Ciebie też to tak przebiegało,
        tzn czy mimo że urosły pęcherzyki i dostałaś pregnyl nie udało się zajść w
        ciążę?
        • dytkob Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 22.11.04, 11:35
          cześć, ja też zaszłam w ciążę po clo w 2 cyklu i mój efekt ma teraz 4,5 roku,
          nie brałam pregnylu na pęknęcie pęcherzyka, pękł chyba sam. Teraz staram się o
          druga fasolkę ale niestety bez powodzenia - tylko same kłopoty. Ale mam
          nadzieje że będzie lepiej. Trzymajcie się dziewczyny!
        • agajablonska1 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 27.11.04, 02:55
          pierwszy raz clo bralam 6 lat temu ,udalo sie za pierwszym podejsciem ,niestety
          poronilam.Dwa lata pozniej znowu clo i znow udalo sie za pierwszym
          podejsciem,mam teraz synka 4,5 roku.NIestety teraz staramy sie o rodzenstwo dla
          Dominika -mimo brania clo 4 cykle -nic.........
    • pati_791 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 10.11.04, 14:57
      dwa cykle i jak narazie...nic. Często analizuje wypowiedzi na forum i czasami
      mam wrażenie, że mój lekarz, tak naprawdę do końca nie wie co robić. Staramy
      się z mężem od ponad roku....i tracę jakiekolwiek nadzieje. Czy któraś z Was
      leczy się może w Bydg?
    • donata72 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 10.11.04, 15:15
      ja zaczne lykac w niedziele po dwie tableteczki staramy sie tak na serjo od
      roku owulacje mam ale doktorek chce mna chyba bardziej potrzasnac a nie ukrywam
      ze i bym chciala biznieta w koncu to juz 11 rok po slubie
      • judyta10 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 10.11.04, 21:54
        Dwa razy zaszłam po clo[niestety poroniłam],pierwszy raz w drugim cyklu
        stosowania drugi raz w pierwszym obecnie mam drugi cykl stymulowany może też
        się uda.
    • mahdia Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 22.11.04, 12:57
      Ja biorę Clo drugi cykl. W pierwszym pęcherzyk urósł tylko do 11mm. Od dzisiaj
      biorę drugą raz. Może się uda.
      Pozdarwiam
      mahdia
    • elka21 Re: Dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po 22.11.04, 12:58
      pierwszy cykl c clo, w nastepnym odstawienie i ciąża, to był chyba cud który
      teraz ma 6 lat, ale teraz staram sie od 4 lat i nic z tego nie wychodzi
    • stillo CLO -system 25.11.04, 14:34
      dobra czas na to pytanie:
      jak która brała CLO? w którym dniu zaczynała , w jakiej dawce i ile dni brania?
      Dodajcie jeszc ze w którym cyklu sie udaało.
      Z tego co widze to każdy lekaż przepisuje inaczej. W 2, 5, 9 dniu
      cyklu.Usystematyzujmy wiadomości
      Stillo@mm.com.pl
      • jpols Re: CLO -system 25.11.04, 21:38
        Ja brałam CLO od 5 dnia cyklu i jeśli dobrze pamiętam to przez 4 dni. Na
        początku po 1/4 tabletki; skończyło się na całej tabletce i ciąży bliźniaczej:-
        ). W sumie około 5 miesięcy starań z CLO; 1,5 roku w całości.
        • neja Re: CLO -system 26.11.04, 09:17
          Pierwszy cykl od 5d.c. do 9d.c., 1tab x dziennie - bez efektu
          Drugi cykl od 3d.c. do 7 d.c., 1 tab x dziennie - dzisiaj pierwsza
          tabletka smile
      • dudekmich Re: CLO -system 26.11.04, 09:40
        Ja bbrałam w tym cyklu od 1 do 5 dnia. Jest to mój pierwszy cykl z CLO, czekam
        na efekty, dziś 16dc.
        POZDROWIENIA>>>
        • ewdik Re: CLO -system 26.11.04, 10:39
          Ja brałam od 5 do 9 dc, w 14 dc pregnyl a od 20 dc duphaston. Jest to mój drugi
          cykl. 3 dni temu miałam brunatne plamienia. Okresu nie ma. Robiłam test jeden
          dzień przed spodziewaną miesiączką ale negatywny. Wczoraj byłam u gina kazał
          zrobić bete, no i czekam na wyniki. Jak myslicie czy mogę mieć nadzieję? Dodam
          jeszcze tylko że piersi mam nabrzmiałe, a dziś zauważyłam żółte upławy. To
          czekanie mnie wykańcza.
          • olek771 Re: CLO -system 26.11.04, 21:20
            Brałam CLO od 5 do 9 dnia cyklu, pregnylu nie dostałam, bo pęcherzyki same
            pękają. U mnie była owulacja i druga faza w porządku, więc dostała CLO na jeden
            cykl (wspomagająco) i zaszłam w ciążę (choć przypuszczam, że u mnie zadziałała
            jeszcze psychika i to, że sobie odpuściłam - byłam po pierwszym poronieniu, a
            bardzo chcieliśmy mieć dziecko, a wtedy jakoś o tym przestałam
            myśleć).Niestety, poroniłam drugi raz, ciąża obumarła (8 tydzień), ale
            absolutnie tym się nie przejmuj, bo u każdego to wygląda inaczej, a przyczyn
            takiego zakończenia może być mnóstwo.Pozdrawiam.
      • kalinosia Re: CLO -system 26.11.04, 22:30
        ja mam 2 cykl na clo (ale po 1-szym była 2-miesięczna przerwa). Na dawce 2x1
        nie rosły, teraz miałam 3x1 5-9 dc i miałam piękną owu z 2 pęcherzyków (w tym 1
        miał 31 mm!!), pękły same, bez wspomagaczy. Teraz czekam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka