pietrek666 09.11.04, 10:06 że nic z tego nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaku Re: Jutro piąte IUI, a ja i tak wiem 09.11.04, 10:10 Nie możesz tego wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Jutro piąte IUI, a ja i tak wiem 09.11.04, 10:10 Najwazniejsze jest pozytywne nastawienie Trzymam kciuki za Was Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jutro piąte IUI, a ja i tak wiem 09.11.04, 10:20 psycholog by Ci powiedzial, ze wlaczyles u siebie na stale mechanizmobronny przed porazka, tak sie jej boisz, ze nawet odsuwasz mysli o sukcesie. nie boj sie bac, nie boj sie miec nadzieje, lepiej na przemian zyc nadzieja i rozczarowaniem niz tylko tym jednym.... w dodatku gorszym. my "laski" forumowe wierzymy, cuda i cudenka dzieja sie na tym forum wiecej wiary! Odpowiedz Link Zgłoś
mila333 Re: Jutro piąte IUI, a ja i tak wiem 09.11.04, 10:35 Trzymaj się, Pietrek, w końcu musi sie udać! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jutro piąte IUI, a ja i tak wiem 09.11.04, 10:48 Już chyba mi się nie chce chcieć. Poduszek sto, poduszek milion Zapadam sie powoli, nie chce wracać, bo to boli I śnie mój sen, sen na jawie Pozostanę w nim tak długo jak tylko potrafię Słyszę głos tam, gdzie Ty mówisz, że go nie ma I widzę schody tam, drogę do nieba I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza Bo ja biegam po polach mojej świadomości I wołam i krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości! To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości Nic więcej A te spojrzenia i gesty, uśmiechy, w ogóle Skur...... nie wiedzą gdzie ja teraz sie znajduje Pojęcia nie maja, wytłumaczyć nie dają Na dole widza i tam umiejscawiają I nikt Cie nie słyszy, bo nikt Cie nie słucha I nikt nie widzi Twego odlatującego ducha W kajdanach jesteś, zaszufladkowane piękno I co zrobić, nadal to jest moje piętno Paść w ramiona Twe... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 A to żeby się dobić dokumentnie.... 09.11.04, 17:17 Wyszedłem z pracy po fajki. Do kiosku nie mam daleko. Minąłem 18 wózków pchanych w większości przez rozradowane mamusie. Wytrzymałem. usiadłem przy biurku i to już był cios ostateczny. Napis na paczce "Palenie tytoniu może uszkodzić nasienie i zmniejszać płodność". Dzięki za informację. Jakbym nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
elusia76 Re: A to żeby się dobić dokumentnie.... 09.11.04, 23:05 Nie myśl negatywnie!! My tu trzymamy za Was kciuki!!!!! Pozdrawiam mocno!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: A to żeby się dobić dokumentnie.... 10.11.04, 08:15 pietrek666 napisał: > Wyszedłem z pracy po fajki. Do kiosku nie mam daleko. Minąłem 18 wózków > pchanych w większości przez rozradowane mamusie. Wytrzymałem. usiadłem przy > biurku i to już był cios ostateczny. Napis na paczce "Palenie tytoniu może > uszkodzić nasienie i zmniejszać płodność". Dzięki za informację. Jakbym nie > wiedział. Przepraszam, ale w takim razie po co palisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: A to żeby się dobić dokumentnie.... 10.11.04, 08:19 daj znac jaki nastroj po zabiegu! mam nadzieje, ze bardziej optymistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
aggaxx Re: A to żeby się dobić dokumentnie.... 10.11.04, 08:26 Nie przejmuj się tym tak bardzo. Wiele rzeczy nam szkodzi i nic nie możemy na to poradzić. Jedzenie, picie, oddychanie, praca. Do papierosów najłatwiej się doczepić, bo to "niby" nam do niczego nie potrzebne. A jeżeli to jedyny sposób na kilkuminutowe odstresowanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
mila333 Re: Jutro piąte IUI, a ja i tak wiem 10.11.04, 10:47 Cześć Pietrek. Myślę o Was od rana i trzymam kciuki. Odezwij się, jak będziesz chciał i mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Jutro piąte IUI, a ja i tak wiem 10.11.04, 11:58 Pietrek tak nie można!!!!!!!!!!!!!!!! Wiecej wiary chłopie. Trzymam kciuki,wszyscy trzymamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś