jucatan 07.12.04, 14:58 Dziewczyny Co to oznacza. Mam progesteron nieco powyzej normy: gorna granica 38 a ja mam 39,7. Czy powinnam się martwić. badanie robilam w 25 dc pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jucatan Re: za wysoki progesteron???? 07.12.04, 15:08 szczerze mówiąc starałam się znów w tym cyklu zajsc w ciążę i chyba nic z tego, nie mam zadnych objawów, piersi nie bolą nic....chyba nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: za wysoki progesteron???? 07.12.04, 15:20 a co? chcialabys kilkanascie dni po owulacji miec brzuch? dziewczyno! jakie objawy przed terminem @?! ma je moze jakis maly procent kobiet! 4 razy bylam w ciazy i za kazdym razem ciaza mnie zaskakiwala. pojawiala sie wtedy, kiedy myslalam, ze nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
jucatan Re: za wysoki progesteron???? 07.12.04, 15:56 no to czekam z nadzieją jeszcze ze 2 dni ; potem albo małpa albo testuję Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: za wysoki progesteron???? 07.12.04, 17:13 Powodzenia życzę i oczywiście II krech ******** czekam na cud 35 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś