beba_a 08.12.04, 20:14 Strasznie nie chcę wkładać sobie termometra ........ Ale muszę, czy mogę wiec do buzi, pod język np.? Słyszałam, że mozna w uchu, ale jaki wybrać najlepszy termometr do tych cholernych pomiarów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagat100 Re: mierzyć temp.-gdzie? 08.12.04, 20:44 pod jezykiem ale tak z boku , najlepiej rteciowym 8 min o tej samej godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
marta.gora Re: mierzyć temp.-gdzie? 08.12.04, 23:01 Moja rada: zajrzyj najpierw na forum Naturalne Planowanie Rodziny albo tutaj: www.npr.pl/npr/kurs/9.html www.npr.pl/porady/cykle/poczecie_sluz.html www.npr.pl/npr/index.html www.npr.pl/npr/praktyka/planowanie_poczecia.html www.npr.pl/npr/praktyka/planowanie_poczecia2.html Tutaj masz gotowy program- mozna sciągnąc darmową próbkę: www.ctlife.ctsoft.com.pl/ Generalnie nie proponowałabym rtęciowego- często się tłuka, a to cholerna trucizna. Najlepiej niestety dowcipnie, w ustach duże ryzyko błędu (ponoc każde miejsce ma inna temp.) Jak możesz, to poproś kogoś na forum NPR o kontakt z jakąś osoba w poblizu Twojego miejsca zamieszkania. Ja myslałam, że wszystko o pomiarah juz wiem, ale tylko do czasu spotkania z osoba, którą właśnie poznałam na tamtym forum. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: mierzyć temp.-gdzie? 09.12.04, 08:34 Marta, a czy zagladalas na strone, ktora polecasz ? www.npr.pl/npr/ola.html www.npr.pl/npr/antykoncepcja/nigdy.html www.npr.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta.gora Re: mierzyć temp.-gdzie? 09.12.04, 14:39 SZOK!!!! W morde jeża! przepraszam!!!! Z tego wynika, że tylko 1 strona jest dobra. Jak to sie mogło stać??? A czy mozliwe jest, by zmieniono strony w ciągu paru godzin??? Biję się w piersi- pewnie cholera mam zwidy, bo mogłabym przysiąż, że to chodziło o temp., sluz i problemy z poczęciem. Ale ta antykoncepcja???? Normalnie szczęka mi opadła.Jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.gora NIC NIE ROZUMIEM!!! 09.12.04, 14:41 Zobacz, ja tej o antykoncepcji nie dawałam! A ta ostatnia dotyczy planowania dzidziusia.Nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: mierzyć temp.-gdzie? 09.12.04, 00:18 Ja też polecam mierzenie dopochwowe - jest pewniejsze, bardziej wiarygodne no i szybkie. A termometr najlepiej elektroniczny. Uczucie dyskomfortu przy mierzeniu przejdzie szybko, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: mierzyć temp.-gdzie? 09.12.04, 10:53 pewnie ze ja tez zalecam dowcipnie ale dziewczyna pisze ze nie chcialaby !!! wiec pod jezykiem najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
beba_a Re: mierzyć temp.-gdzie? 11.12.04, 19:05 Dziękuję za porady, wychodzi statystycznie, że najlepiej mierzyć, tam gdzie nie chcę, zaczynam od wtorku! Pierwszy dzień! Odpowiedz Link Zgłoś