agulla 28.12.04, 16:32 nie taki diabeł straszny! Jedyna pozytywna sprawa to drozne jajowody. Niestety miałam też torbiel na jajniku i dwa niewielkie ogniska endometriozy (usunięte). Jak myslicie w której grupie endometriozy jestem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: i po laparoskopii 28.12.04, 18:06 Super, ciesze się bardzo i teraz to już tylko do przodu Endometrioza to pewnie I stopnia, a więc nie martw się na zapas! Kiedy będziesz na wizycie to się wszystkiego dowiesz. Daj znać co do dalszego leczenia ok...? Pozdrawiam, Ola 31 cykl starań rozpoczęty (w tym pierwszy "odpoczynkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
agulla Re: i po laparoskopii 29.12.04, 14:49 Dzieki! Ide do lekarza w przyszła srodę I wtedy powie co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: i po laparoskopii 29.12.04, 15:04 Witajcie, Fajnie, że macie to już za sobą. Ja sie dopiero szykuje na nią. Miałam mieć ja w październiku ale spanikowałam, ale teraz już się zdecydowałam. Byłam wczoraj u gina na podstawowych badaniach. Jeśli wynik z posiewu i cytologi będzie OK to idę zaraz po @ w przyszłym cyklu, czyli około 20-24.01. Trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
agulla Re: i po laparoskopii 29.12.04, 16:15 Kochana! Nic sie nie martw.ja jestem straszna panikara (ile łez wylałam) a to naprawdę nic strasznego. Byłam tylko 3 dni w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś